Přijďte si vychutnat jedinečné degustační Valentýnské menu do míst, které má podle legendy se svatým Valentýnem mnoho společného.
Přijďte si vychutnat jedinečné degustační Valentýnské menu do míst, které má podle legendy se svatým Valentýnem mnoho společného.
Welcome drink
Sexy Sparkling rosé Brut, Method Tradition, Alentejo Region
****
Amuse bouche
Čerstvá ústřice s marinovanou šalotkou na bylinkové topince a pečenou limetou
****
Studený předkrm
Carpaccio z Marocké chobotnice s pyré z červené řepy, balsamicovou redukcí a rukolovým želé
Taubenschuss, Grüner Veltliner, Weinviertel
****
Polévka
Lanýžový krém s bramborovými chipsy a mléčnou pěnou
Greco DOP, La Guardiense, Kampánie
****
Teplý předkrm
Mořský Ďas pečený na bylinkovém másle s tomatovým bulgurem, restovaným fenyklem a šafránovou omáčkou
La Grange Muscadet sur Lie, Vielles Vignes, Loire
****
Hlavní chod
Grilované jehněčí kotletky v krustě ze sušených rajčat se špenátovým quiche a pečeným kukuřičným klasem
Cabernet Sauvignon, pozdní sběr, Moravíno Valtice
****
Hlavní chod II.
Pomalu pečený telecí hřbet marinovaný v bylinkách s hráškovým pyré, restovanou baby karotkou a krupicovým nokem
Monte Cascas Reserva Regional Alentejano
***
Dezert
Jahodová makronka s vanilkovým krémem, jahodovým kaviárem, citronovou drobenkou a omáčkou z mascarpone
Campero Sherry, Oloroso, Jerez
***
Cena 6-ti chodové degustace: 990,- / osoba
Cena vinné degustace: 590,- / osoba
Cena 4 chodové degustace (předkrm, polévka, hlavní jídlo a dezert): 690,- / osoba
Cena vinné degustace: 450,- / osoba
Rádi pro vás připravíme degustační večeři až pro 100 osob s možností vinné degustace a dalším doprovodným programem dle vašeho přání. Rezervujte termín, cenu vám sdělíme telefonicky nebo osobně po kalkulaci.