Příjezd
Odjezd

Valentýnské menu


Aperitiv:
Champagne Pommery Royal brut rosé



Amuse bouche
Gratinované ústřice s ragú z červené cibule



Studený předkrm

 Koktejl z marinovaného lososa se salátem z cizrny
v jarním těstě a citrusovým korálem

Polévka
 Hovězí vývar s kořenovou zeleninou a
masovým konfitem
                                                       
 

Teplý předkrm
Hranolky ze zámeckého kapra s houbovým kubou,
koprovým dipem a mrkvovými hoblinami

 

Hlavní chod I.
 Steak z lososa v citrusech s pyré z červené řepy a salátem z černé čočky,
 pečené baby žampiony

                                        

 

Hlavní chod II.

Váleček z králičích stehen s gratinovaným bramborem,
 zeleninovým brunoise a zeleninovou omáčkou s uzeným špekem
 

                         
Dezert
Baylies moka tyčinka s omáčkou z pomerančové kůry a
pistáciovou makronkou

 

 

                                                          


 

 

 

Cena menu 1450,- / osoba

 Valentýnské menu je nabízeno