Valentýnské menu
Aperitiv:
Champagne Pommery Royal brut rosé
Amuse bouche
Gratinované ústřice s ragú z červené cibule
Studený předkrm
Koktejl z marinovaného lososa se salátem z cizrny
v jarním těstě a citrusovým korálem
Polévka
Hovězí vývar s kořenovou zeleninou a
masovým konfitem
Teplý předkrm
Hranolky ze zámeckého kapra s houbovým kubou,
koprovým dipem a mrkvovými hoblinami
Hlavní chod I.
Steak z lososa v citrusech s pyré z červené řepy a salátem z černé čočky,
pečené baby žampiony
Hlavní chod II.
Váleček z králičích stehen s gratinovaným bramborem,
zeleninovým brunoise a zeleninovou omáčkou s uzeným špekem
Dezert
Baylies moka tyčinka s omáčkou z pomerančové kůry a
pistáciovou makronkou
Cena menu 1450,- / osoba
Valentýnské menu je nabízeno