Připravili jsme pro Vás jedinečné Silvestrovské menu.
Welcome drink
Aperitiv Cremant d´Alsace
***
Amuse bouche
Zauzené kachní prso na pistáciovém želé s toustem z tmavého chleba a brusinkovou pěnou
Pinot grigio, Caldora, Abruzzo
***
Studený předkrm
Marinovaná mušle svatého Jakuba na krevetovém tataráku se zeleninovým carpacciem a parmazánovou espumou
Grüner Veltliner Federspiel Karel Lagler, Wachau
***
Polévka
Jemný dýňový krém s kostkou mousse z červené řepy a máslovým krutonem
Pinot Blanc, pozdní sběr, Vinařství Reisten
***
Teplý předkrm
Kousky grilovaného humra na bramborovém pyré s řapíkatým celerem a limetovým želé,
kokosový sorbet s čokoládovou ozdobou
Chablis Domaine Chatelain de Oliveira, Burgundsko
***
Hlavní chod I.
Filet candáta pečeného na kmíně s houbovým krupotem, špenátovou palačinkou a jemnou houbovou omáčkou
Riesling Grand Cru Rosacker,Cave Viticole de Hunawihr, Alsace
***
Hlavní chod II.
Konfitovaná telecí líčka s celerovým pyré, restovanými kuličkami kořenové zeleniny a zeleninovými chipsy
Monte Cascas Reserva Regional Alentejano
Variace českých sýrů s pomerančovou marmeládou a tyčinkami z listového těsta
VÍNO, polosladké, Vinařství Bíza, Čejkovice
***
Dezert
Čokoládový fondán s citronovým jogurtem, nugátovou omáčkou a čerstvými malinami
Variace zámeckých pralinek s čerstvým ovocem
Quinta de Marrocos Porto Tawny
***
Cena silvestrovského menu: 1490 Kč / osoba
Silvestrovské menu je nabízeno od 15hod.
Rádi pro vás připravíme degustační večeři pro až 100 osob s možností vinné degustace a dalším doprovodným programem dle vašeho přání. Rezervujte termín, cenu vám sdělíme telefonicky nebo osobně po kalkulaci.