Přijďte 25.5.2011 ochutnat degustační menu Pavla Červenky
1997 Insbruck – stříbrná medaile |
Godet poire au cognac liquer
Maki sushi s losesem a avokádem, Nigiri s krevetou, Sashimi z tuňáka podávané se salátem z červené řepy se sezamovým olejem |
Grüner Veltliner groovey 2009 Weingut geil, Rheinhessen |
|
Amouse bouche |
|
Miso polévka s křepelčím vajíčkem |
Riesling Bollenberg AOC 2009, Chateau dOrschwihr, Alsace |
|
Amouse bouche |
|
Yaki udon se sušeným tuňákem |
Rosé Legrain, Alto Adige, 2009 |
|
Amouse bouche |
|
Tonkatsu - vepřová panenka smažená v křupavé strouhance s tradiční rýží nishiki |
Rulandské modré 2009, Barique, výběr z hroznů, Petr Skoupil |
|
Amouse bouche |
|
Variace melounů s granátovým jablíčkem, curacao želé a limetkovým sirupem |
|
Cena menu 890,- Kč / osoba |
Cena vinného menu 590,- Kč / osoba |
K rezervaci této jedinečné události nás prosím kontaktujte na tel.: 241 445 717 nebo
mailem: restaurace(zavinac)chateauhotel.cz