Příjezd
Odjezd
31
července
2025

 

Milí hosté,

léto je v plném proudu! Ani o prázdninách náš kuchařský tým nezahálí a je tu pro vás s novinkami a lahodnými pokrmy, které vám zajisté zpříjemní nadcházející slunečnou část roku. Nezapomeňte - nabízíme i bezmasé degustační menu!

A jak si zpříjemnit slunečné dny? Přijďte si k nám vychutnat pokrmy z fantastických sezónních surovin plné jemných chutí.
 
Pokrmy nového degustačního menu jsou složeny z toho nejlepšího,
co nám toto krásné období nabízí. To vše je připraveno s láskou
a profesionalitou našeho kuchařského týmu.

Jak je u nás zvykem, tak jsou jednotlivé chody menu doplněné o prvotřídní tuzemská a zahraniční vína, která vhodně napároval náš sommelier.

Vezměte rodinu a přátele a zpříjemněte si léto
nevšedním gastronomickým zážitkem
 

Budeme se na vás těšit!

 

○○○

LETNÍ DEGUSTAČNÍ MENU

Amuse bouche


Studený předkrm
Tartar z mušlí Sv. Jakuba marinované v citrónové šťávě, olivovém oleji a
libečku s chipsem z fialových brambor, pražené pistácie
a losový kaviár s řeřichou (4,8,14)


Polévka
Krém ze smržů s crème fraîche, pošírovanou barevnou mrkví
a plátky pečeného brzlíku (7)


Teplý předkrm
Hřbet z mořského ďasa pošírovaný v redukci růžového vína, šalotky a másla,
jemné hráškové pyré, kostky kedlubny vařené v šafránovém vývaru
a smažená slávka v panco strouhance (1,3,4,7,14)


Amuse bouche


Hlavní chod
Pečený telecí hřbet s angreštem, rolovanou špenátovou palačinkou
s kozím sýrem, pečeným česnekem, restovanými patizony
a rybízovou omáčkou (1,3,7,12)


Amuse bouche


Dezert
Jahodový sorbet s vanilkovým korpusem,
meruňkovou panna cottou a mátovým gelem (1,3,7)

○○○


LETNÍ BEZMASÉ DEGUSTAČNÍ MENU

Amuse bouche


Studený předkrm
Tartar ze žluté ředkve marinované v citrónové šťávě, olivovém oleji a libečku
s chipsem z fialových brambor, pražené pistácie a kaviár z mořských řas (8)


Polévka
Krém ze smržů s crème fraîche pošírovanou barevnou mrkví
a bylinkovým olejem (7)


Teplý předkrm
Pečená terina z orzo a libečku, šalotky, másla, jemné hráškové pyré,
kostky kedlubny vařené v šafránovém vývaru a smažená mozzarella
v panco strouhance (1,3,7)


Amuse bouche


Hlavní chod
Pečená sója s angreštem, rolovanou špenátovou palačinkou s kozím sýrem,
pečeným česnekem, restovanými patizóny a rybízovou omáčkou (1,3,6,7,12)


Amuse bouche


Dezert
Jahodový sorbet s vanilkovým korpusem, meruňkovou panna cottou
a mátovým gelem (1,3,7)

○○○

Vinná nabídka


Studený předkrm: Cava Chateau Havel
Polévka: Château - Haut Monplaisir Prestige, Cathy et Daniel Fournié, Cahors
Teplý předkrm: Chablis AOC Domaine Jean Collet & Fils
Hlavní chod: Cispiano Chianti Classico DOCG, Toskánsko
Dezert: Moscato d´Asti Cantine Povero, Piemonte

○○○
Cena osmichodové degustace: 1 590 Kč / osoba
Cena vinné degustace: 1090 Kč / osoba
Cena šestichodové degustace: 1 390 Kč / osoba
Cena vinné degustace: 890 Kč / osoba
○○○