Dovolujeme si Vás co nejsrdečněji pozvat do naší zámecké restaurace na nevšední gastronomickou událost dne 23.4.2013 od 18 hod.
Michelinský šéfkuchař Roman Paulus, Jan Horký – kapitán národního teamu a šéfkuchař naší zámecké restaurace Ondřej Slanina pro Vás připravili jedinečné 6ti chodové degustační menu.
Své místo si prosím rezervujte na restaurace@chateauhotel.cz nebo na tel. čísle 241 445 717.
Přejeme Vám všem nevšední gastronomický zážitek a těšíme se na Vaši návštěvu u nás.
Váš Ondřej Slanina
Welcome drink
Cremant d Alsace 2007 Chateau ď Orschwihr, Alsace
***
Sépiový salát s květákem, ředkvičkou, lanýžem a dashi - Roman Paulus
Sauvignon trať Karlov p.s.2011 Trpělka a Oulehla, Nové Bránice
***
Terina Foie gras s karamelizovaným julien z červené řepy a jemně pikantním chřestem s květovým medem - Ondřej Slanina
Grüner Veltliner Heiligenstein 2009 Hirsch, Kamptal
***
Smažený marinovaný bůček, hráškový krém s mátou, marinovaná okurka v citrónové šťávě s hráškovými klíčky - Jan Horký
Riesling Gelblack 2011 feinherb Schloss Johannisberg, Rheingau
Srnčí hřbet sous-vide s kaštanovým pyré a brusinkovou šťávou - Roman Paulus
Pinot noir p.s.2011 rosé Hort, Dobšice
***
Roláda z romanovské ovce s jarní nádivkou, kedlubnovo-šafránovým ragů
a višňovým demi-glace - Ondřej Slanina
Chateau Haut Chataine 2006, Pomerol
***
Čokoládová variace s jahodovým sorbetem, tvarohovým mousse - Jan Horký
Cuvée di Gabry rosé La Tordera, Veneto
Menu 1800,- / osoba
Vinná degustace 800,- / osoba