Příjezd
Odjezd
17
dubna
2013

Dovolujeme si Vás co nejsrdečněji pozvat do naší zámecké restaurace na nevšední gastronomickou událost dne 23.4.2013 od 18 hod.

Michelinský šéfkuchař Roman Paulus, Jan Horký – kapitán národního teamu a šéfkuchař naší zámecké restaurace Ondřej Slanina pro Vás připravili jedinečné 6ti chodové degustační menu.

Své místo si prosím rezervujte na restaurace@chateauhotel.cz nebo na tel. čísle 241 445 717.

Přejeme Vám všem nevšední gastronomický zážitek a těšíme se na Vaši návštěvu u nás.

Váš Ondřej Slanina

 

 

Welcome drink

Cremant d Alsace 2007 Chateau ď Orschwihr, Alsace

***

Sépiový salát s květákem, ředkvičkou, lanýžem a dashi - Roman Paulus

Sauvignon trať Karlov p.s.2011 Trpělka a Oulehla, Nové Bránice

***

Terina Foie gras s karamelizovaným julien z červené řepy a jemně pikantním chřestem s květovým medem - Ondřej Slanina

Grüner Veltliner Heiligenstein 2009 Hirsch, Kamptal

***

Smažený marinovaný bůček, hráškový krém s mátou, marinovaná okurka v citrónové šťávě s hráškovými klíčky - Jan Horký

Riesling Gelblack 2011 feinherb Schloss Johannisberg, Rheingau

 

Srnčí hřbet sous-vide s kaštanovým pyré a brusinkovou šťávou - Roman Paulus

Pinot noir p.s.2011 rosé Hort, Dobšice

***

Roláda z romanovské ovce s jarní nádivkou, kedlubnovo-šafránovým ragů

a višňovým demi-glace - Ondřej Slanina

Chateau Haut Chataine 2006, Pomerol

***

Čokoládová variace s jahodovým sorbetem, tvarohovým mousse - Jan Horký

Cuvée di Gabry rosé La Tordera, Veneto

 

 

Menu 1800,- / osoba

Vinná degustace 800,- / osoba