DEGUSTAČNÍ MENU DUBEN
1.4.-30.4.2019
****
Aperitiv
Cremant d´Alsace, Chateau d´Orschwihr, Alsace
****
Amuse bouche
****
Studený předkrm
Králičí paštika se sušenými jahodami,
kopřivovým nokem a gelem z červené řepy
Neuburské, pozdní sběr Sur Lie, Vinařství Herzánovi, Kobylí
****
Polévka
Krém z pražené cibule s espumou
z medvědího česneku a parmazánovou drobenkou
Grüner Veltliner Groovey, Salomon Undhof, Kremstal
****
Teplý předkrm
Krevetová klobása s pikantním krémem,
šalotkovými kroužky a citrónovým chlebem
Chablis AOC Domaine Jean Dauvissant, Burgundsko
****
Hlavní chod I.
Pečený filet z makrely s bazalkovým risottem, cukrovým hráškem,
glazurovanou ředkvičkou a pomerančovou pěnou
Vernaccia di San Gimignano Riserva, La Lastra, Toskánsko
****
Hlavní chod II.
Selečí kýta pečená v listovém těstě s hořčicovými špeclemi,
zeleninovým pyré a křenovou omáčkou
Pithos Bianco ORANGE „Amphora“ Cos, Sicílie
****
Dezert
Ořechová tarteletta s jablečným krémem s medem,
malinovou sedlinou a čokoládovou pusinkou
Sherry Premium Cream, Jerez de la Frontera
****
Cena 6-ti chodové degustace: 1150,- / osoba
Cena vinné degustace: 690,- / osoba
Cena 4 chodové degustace (předkrm, polévka, hlavní jídlo a dezert): 850,- / osoba
Cena vinné degustace: 550,- / osoba
Degustační menu je nabízeno ve všední dny od 15 hod a o víkendech od 12 hod.