DEGUSTAČNÍ MENU LEDEN
****
Aperitiv
Cremant de Bordeaux rosé, Jaillance - Cuvée de l’Abbaye, Bordeaux
****
Amuse bouche
****
Studený předkrm
Tartar z lososa s čočkovým ragú, bramborovým chlebem a lanýžovou hořčicí
Cape Roca, Fisherman, Vinho Verde, Minho
****
Polévka
Krevetový bisque s pečenou krevetou a marinovaným citronem
Chablis AOC Domaine Jean Dauvissat, Burgundsko
****
Teplý předkrm
Smažená terina z vepřových kolínek s karotkovou plackou,
marinovanou šalotkou a křenovou espumou
Grüner Veltliner Federspiel Karel Lagler, Wachau
****
Hlavní chod I.
Pečený tuňák na tomatovém rizotu s černým kořenem,
kapustou a pomerančovými segmenty
Vernaccia di San Gimignano Riserva La Lastra, Toskánsko
****
Hlavní chod II.
Kachní prso se zelím z červené řepy, zázvorovým knedlíčkem,
hranolky z řapíkatého celeru a šípkovým demi glace
Château - Haut Monplaisir Cahors, Jihozápadní Francie
****
Dezert
Arašídový dort se skořicovou grissinou, gelem z hroznů a fíkovým krémem
Bacalhôa Moscatel de Setúbal, dezertní víno
****
Cena 6-ti chodové degustace: 1150,- / osoba
Cena vinné degustace: 690,- / osoba
Cena 4 chodové degustace (předkrm, polévka, hlavní jídlo a dezert): 850,- / osoba
Cena vinné degustace: 550,- / osoba
Degustační menu je nabízeno ve všední dny od 15 hod a o víkendech od 12 hod.