DEGUSTAČNÍ MENU ŘÍJEN
Amuse bouche
Pommery Brut Royal
Studený předkrm
Pěna z foie gras s kachním pršutem, jablečným gelem, čokoládovou solí a
hořčicovým chlebem s lanýžovým olejem
Pinot blanc, pozdní sběr, Reisten, Pavlov
Polévka
Dýňový krém z chilli, zázvorem a koriandrovým prachem
Sancerre AOC La Châtelleine Joseph Mellot, Loire
Teplý předkrm
Konfit z hovězích žeber smažený v jarním těstě s křenovou espumou a
bramborovým suflé s libečkem
Grüner Veltliner Hermannschahern Taubenschuss, Weinviertel
Hlavní chod I.
Hranolky z candáta s pastyňákovým pyré,
divokou brokolicí a kmínovou pěnou
Ryzlink rýnský, Sonberk Grand Cru, Vinařství Sonberk
Hlavní chod II.
Pomalu pečený dančí hřbet v bylinkové krustě s kaštanovým krémem,
kapustou a švestkovou omáčkou
Macanita, Douro Doc, Portugal
Dezert
Ořechový dort s kakaem, pěnou z mascarpone a kaštanů,
kandovanými višněmi, cognacovým želé ačokoládovými plackami
Sherry Premium Cream Jerez de la Frontera
Cena 6-ti chodové degustace: 1150,- / osoba
Cena vinné degustace: 790,- / osoba
Cena 4 chodové degustace (předkrm, polévka, hlavní jídlo a dezert): 850,- / osoba
Cena vinné degustace: 650,- / osoba
Degustační menu je nabízeno ve všední dny od 15 hod a o víkendech od 12 hod.