DEGUSTAČNÍ MENU ÚNOR
Aperitiv
Sekt Pinot Noir Zero Brut Blanc de Noir, Kutná Hora
*****
Amuse bouche
*****
Studený předkrm
Koktejl z marinovaného lososa se salátem
z cizrny v jarním těstě a citrusovým korálem
Cape Roca, Fisherman, Vinho Verde, Minho
*****
Polévka
Cuketový krém s parmazánem a bramborovou slámou
Grüner Veltliner Federspiel Karel Lagler, Wachau
*****
Teplý předkrm
Raviola plněná humřím ragú s espumou z červené
řepy, kapustou v humřím másle a julienne z řapíkatého celeru
Cuvée Burgundy Sur Lie Vinařství Herzánovi, Kobylí
*****
Hlavní chod I.
Filet mořského vlka se špenátovým blinem,
fava fazolkami, pyré z celeru a uzeného špeku s limetovým kaviárem
Chablis 1er cru Vaillons Domaine Jean Dauvissat, Burgundsko
*****
Hlavní chod II.
Konfitovaná kostka telecí kýty v chlebové krustě, se zeleninovým
brunoise, hříbkovými noky, pošírovanou šalotkou a telecím glazé
Rioja Reserva DOC Bodegas Navajas, Rioja
*****
Dezert
Malinový kamarmel na čokoládovém korpusu
s jahodovou makronkou a jahodovým kaviárem
Chateau Haut-Mayne, Sauterns, Bordeaux
Cena 6-ti chodové degustace: 1150,- / osoba
Cena vinné degustace: 690,- / osoba
Cena 4 chodové degustace (předkrm, polévka, hlavní jídlo a dezert): 850,- / osoba
Cena vinné degustace: 550,- / osoba
Degustační menu je nabízeno ve všední dny od 15 hod a o víkendech od 12 hod.