DEGUSTAČNÍ MENU SRPEN
Amuse bouche
Pommery Brut Royal
*****
Studený předkrm
Carpaccio z lososa a chapadel kalamára s fenyklovými chipsy,
tomatovým želé, limetovým gelem a parmazánovou plackou
Grüner Veltliner Groovey, Salomon Undhof, Kremstal
*****
Polévka
Hříbkový krém s liškami a chlebovou drobenkou
Chardonay Barrique Sur Lie, Víno Herzánovi, Kobylí
*****
Teplý předkrm
Terina z foie gras s králičími ledvinkami,
pyré z jablek a křenu, lanýžový toast
Riesling Feinherb dr. Loosen, Mosel
*****
Hlavní chod I.
Pečený halibut s květákovým ragú,
řapíkatým celerem a bouillabaisse omáčkou
Muscadette Sur Lie Terre de Pierre, Loire
*****
Hlavní chod II.
Telecí líčka se zeleninovým knedlíčkem,
mrkvovým tartarem, pečeným žampionem a telecím glazé
Valpolicella classico, Veneto
*****
Dezert
Tartaletka s meruňkovým krémem, ostružinovou makronkou,
čokoládovými hoblinami a citrusovým korálem
Bacalhôa Moscatel de Setúbal
Cena 6-ti chodové degustace: 1150,- / osoba
Cena vinné degustace: 790,- / osoba
Cena 4 chodové degustace (předkrm, polévka, hlavní jídlo a dezert): 850,- / osoba
Cena vinné degustace: 650,- / osoba
Degustační menu je nabízeno ve všední dny od 15 hod a o víkendech od 12 hod.