Facebook
Příjezd
Odjezd

 DEGUSTAČNÍ MENU SRPEN

 

Amuse bouche
Pommery Brut Royal
 
*****
 
Studený předkrm
 
Carpaccio z lososa a chapadel kalamára s fenyklovými chipsy,
 tomatovým želé, limetovým gelem a parmazánovou plackou
Grüner Veltliner Groovey, Salomon Undhof, Kremstal
 
*****
 
Polévka
 
Hříbkový krém s liškami a chlebovou drobenkou
Chardonay Barrique Sur Lie, Víno Herzánovi, Kobylí
 
*****
 
Teplý předkrm
 
 Terina z foie gras s králičími ledvinkami,
 pyré z jablek a křenu, lanýžový toast
  Riesling Feinherb dr. Loosen, Mosel
 
*****
 
Hlavní chod I.
 
Pečený halibut s květákovým ragú,
 řapíkatým celerem a bouillabaisse omáčkou
   Muscadette Sur Lie Terre de Pierre, Loire
 
                                *****                                     
 
Hlavní chod II. 
Telecí líčka se zeleninovým knedlíčkem,
mrkvovým tartarem, pečeným žampionem a telecím glazé  
 Valpolicella classico, Veneto
 
  *****  
 
Dezert
 
Tartaletka s meruňkovým krémem, ostružinovou makronkou,
čokoládovými hoblinami a citrusovým korálem  
  Bacalhôa Moscatel de Setúbal
 
 
Cena 6-ti chodové degustace:                                                                                          1150,- / osoba
Cena vinné degustace:                                                                                                 790,- / osoba
Cena 4 chodové degustace (předkrm, polévka, hlavní jídlo a dezert):                       850,- / osoba
Cena vinné degustace:                                                                                                 650,- / osoba
 
Degustační menu je nabízeno ve všední dny od 15 hod a o víkendech od 12 hod.