Facebook
Online rezervace
Příjezd:
Odjezd:
Promo kód:
26
září
2019

DEGUSTAČNÍ MENU ŘÍJEN
 

Aperitiv
 
Cremant de Bordeaux rosé, Jaillance - Cuvée de l’Abbaye, Bordeaux   

*****
Amuse bouche

*****
Studený předkrm
 

Zaječí terina s brusinkovým gelem, mrinovanou
aronií, kaparovým chlebem a mrkvovými chipsy
Neuburské pozdní sběr Sur Lie Vinařství Herzánovi, Kobylí        

*****

Polévka

Kaldoun z divoké kachny s masovým knedlíčkem
Grüner Veltliner Federspiel Karel Lagler, Wachau
 

*****

Teplý předkrm

Marinované kousky candáta smažené v bylinkovém těstíčku s dýňovým
kompotem, špenátovým cous cousem a lososovým kaviárem
  Riesling Gelblack  trocken Schloss Johannisberg, Rheingau

*****

Hlavní chod I.
Satay z vepřové panenky se zeleninovým julienne se zelňákem
 z kysaného zelí, kuličkami z červené řepy a hříbkovou omáčkou
                           Bourgogne rouge Domaine Brintet, Burgundsko                            
 

*****

Hlavní chod II.
Pomalu pečený dančí hřbet v bylinkové krustě s kostkou konfitované jelení kýty,
dýňovým koláčkem, pečenými kaštany, růžičkami brokolice a jelení omáčkou
                                               Pithos Rosso „Amphora“ Cos, Sicilia                                                     

*****
Dezert
Jablečný dortík se skořicovým mascarpone
 krémem a marinovanými ořechy v medovině
Bacalhôa Moscatel de Setúbal, dezertní víno

 

*****

Cena 6-ti chodové degustace:                                                                                   1150,- / osoba

Cena vinné degustace:                                                                                                 690,- / osoba

Cena 4 chodové degustace (předkrm, polévka, hlavní jídlo a dezert):                       850,- / osoba

Cena vinné degustace:                                                                                                 550,- / osoba

 

Degustační menu je nabízeno ve všední dny od 15 hod a o víkendech od 12 hod.

Nenechte si ujít

na zámku Chateau St. Havel