DEGUSTAČNÍ MENU ŘÍJEN
Aperitiv
Cremant de Bordeaux rosé, Jaillance - Cuvée de l’Abbaye, Bordeaux
*****
Amuse bouche
*****
Studený předkrm
Zaječí terina s brusinkovým gelem, mrinovanou
aronií, kaparovým chlebem a mrkvovými chipsy
Neuburské pozdní sběr Sur Lie Vinařství Herzánovi, Kobylí
*****
Polévka
Kaldoun z divoké kachny s masovým knedlíčkem
Grüner Veltliner Federspiel Karel Lagler, Wachau
*****
Teplý předkrm
Marinované kousky candáta smažené v bylinkovém těstíčku s dýňovým
kompotem, špenátovým cous cousem a lososovým kaviárem
Riesling Gelblack trocken Schloss Johannisberg, Rheingau
*****
Hlavní chod I.
Satay z vepřové panenky se zeleninovým julienne se zelňákem
z kysaného zelí, kuličkami z červené řepy a hříbkovou omáčkou
Bourgogne rouge Domaine Brintet, Burgundsko
*****
Hlavní chod II.
Pomalu pečený dančí hřbet v bylinkové krustě s kostkou konfitované jelení kýty,
dýňovým koláčkem, pečenými kaštany, růžičkami brokolice a jelení omáčkou
Pithos Rosso „Amphora“ Cos, Sicilia
*****
Dezert
Jablečný dortík se skořicovým mascarpone
krémem a marinovanými ořechy v medovině
Bacalhôa Moscatel de Setúbal, dezertní víno
*****
Cena 6-ti chodové degustace: 1150,- / osoba
Cena vinné degustace: 690,- / osoba
Cena 4 chodové degustace (předkrm, polévka, hlavní jídlo a dezert): 850,- / osoba
Cena vinné degustace: 550,- / osoba
Degustační menu je nabízeno ve všední dny od 15 hod a o víkendech od 12 hod.