DEGUSTAČNÍ MENU PROSINEC
4.12.-31.12.2018
****
Aperitiv
Porto Kopke Fine Tawny
****
Amuse bouche
****
Studený předkrm
Hovězí carpaccio s parmazánovou espumou,
olivovým salátkem s kapary, rukolovým želé a bazalkovým pestem
Pinot Grigio IGT Caldora vini, Terre Siciliane
****
Polévka
Krém ze žlutého hrachu s pečenou kostkou pražské šunky a praženým hráškem
Cuvée Burgundy Sur Lie Vinařství Herzánovi, Kobylí
****
Teplý předkrm
Chapadlo kalamára s rýžovými nudlemi se sezamem,
tomatovým tartarem a gelem z červené řepy
Sancerre AOC La Châtelleine Joseph Mellot, Loire
****
Hlavní chod I.
Konfit z králičího stehna balený v pancettě
se špenátovou sedlinou a mrkvovými pappardelli
Chianti Riserva Sogatia, Toskánsko
****
Hlavní chod II.
Steak z vepřové panenky s bramborovými noky,
sázeným křepelčím vejcem, květákovým pyré a chipsy z anglické slaniny
Fita Preta reserva António Macanita, Alentejano
****
Dezert
Mrkvový dort s espumou z vaječného likéru a ořechovými grissinami
Riesling Feinherb Dr. Loosen, Mosel
****
Cena 6-ti chodové degustace: 1150,- / osoba
Cena vinné degustace: 690,- / osoba
Cena 4 chodové degustace (předkrm, polévka, hlavní jídlo a dezert): 850,- / osoba
Cena vinné degustace: 550,- / osoba
Degustační menu je nabízeno ve všední dny od 15 hod a o víkendech od 11 hod.