Facebook
Online rezervace
Příjezd:
Odjezd:
Promo kód:
26
říjen
2019
DEGUSTAČNÍ MENU LISTOPAD
 
Aperitiv
 
Cremant d´Alsace, Chateau d´Orschwihr, Alsace
*****
Amuse bouche
*****
Studený předkrm
Krevetový tartar s dipem z červené řepy, křepelčím
 vejcem, chipsy z jarního těsta a marinovanou limetou
    Cape Roca, Fisherman, Vinho Verde, Minho 

*****

Polévka
 Dýňový krém se zázvorem, praženými jádry tykve a chilli olejem
Grüner Veltliner Groovey, Salomon Undhof, Kremstal

*****
 
Teplý předkrm
Ragú z husích srdíček s houbovou tarhoňou,
smaženými rýžovými nudlemi a růžičkovou kapustou  
Frankovka UNFILTERED Vinařství Herzánovi, Kobylí     
 
*****
 
Hlavní chod I.
Váleček z pstruha v ořechové krustě, na carpacciu z červené
 řepy a celerovými perlami v bylinkovém prachu
                    Riesling Bollenberg  Château d´Orschwihr, Alsasko                     
 

*****

 
Hlavní chod II.
Pečené husí stehno s bramborovým suflé, červeným
zelím s uzeným špekem, smaženou cibulkou a husí štávou 
 St. Joseph Cuvée Hedonism Domaine Faury, Severní Rhona  

*****
 
Dezert
Švestkové chutney s mandlovou oplatkou, krémem
z bílé čokolády a badyánu a cognacovou omáčkou
Moscato d´Asti Cantine Povero, Piemonte
 
*****

Cena 6-ti chodové degustace:                                                                                   1150,- / osoba
Cena vinné degustace:                                                                                                 690,- / osoba
Cena 4 chodové degustace (předkrm, polévka, hlavní jídlo a dezert):                       850,- / osoba
Cena vinné degustace:                                                                                                 550,- / osoba
 
Degustační menu je nabízeno ve všední dny od 15 hod a o víkendech od 12 hod.

Nenechte si ujít

na zámku Chateau St. Havel