DEGUSTAČNÍ MENU LISTOPAD
Aperitiv
Cremant d´Alsace, Chateau d´Orschwihr, Alsace
*****
Amuse bouche
*****
Studený předkrm
Krevetový tartar s dipem z červené řepy, křepelčím
vejcem, chipsy z jarního těsta a marinovanou limetou
Cape Roca, Fisherman, Vinho Verde, Minho
Polévka
Dýňový krém se zázvorem, praženými jádry tykve a chilli olejem
Grüner Veltliner Groovey, Salomon Undhof, Kremstal
*****
Teplý předkrm
Ragú z husích srdíček s houbovou tarhoňou,
smaženými rýžovými nudlemi a růžičkovou kapustou
Frankovka UNFILTERED Vinařství Herzánovi, Kobylí
*****
Hlavní chod I.
Váleček z pstruha v ořechové krustě, na carpacciu z červené
řepy a celerovými perlami v bylinkovém prachu
Riesling Bollenberg Château d´Orschwihr, Alsasko
Hlavní chod II.
Pečené husí stehno s bramborovým suflé, červeným
zelím s uzeným špekem, smaženou cibulkou a husí štávou
St. Joseph Cuvée Hedonism Domaine Faury, Severní Rhona
*****
Dezert
Švestkové chutney s mandlovou oplatkou, krémem
z bílé čokolády a badyánu a cognacovou omáčkou
Moscato d´Asti Cantine Povero, Piemonte
*****
Cena 6-ti chodové degustace: 1150,- / osoba
Cena vinné degustace: 690,- / osoba
Cena 4 chodové degustace (předkrm, polévka, hlavní jídlo a dezert): 850,- / osoba
Cena vinné degustace: 550,- / osoba
Degustační menu je nabízeno ve všední dny od 15 hod a o víkendech od 12 hod.