Online rezervace
Příjezd
Odjezd
Promo kód
Pomoc s rezervací
+420 241 445 717
Rezervovat pokoj Rezervovat stůl

VALENTÝNSKÉ DEGUSTAČNÍ MENU

01
leden
2018

14.2.2018


Welcome drink

Crémant de Bordeaux rosé, Jaillance - Cuvée de l’Abbaye, Bordeaux

****
Amuse bouche
****

Studený předkrm

Presovaná pečená perlička s gelem z červené řepy, moussem z kozího sýra a jablečným chutney
Sauvignon, pozdní sběr, Vinařství Bíza, Čejkovice

****

Polévka

Humří bisque s kouskem smaženého humra, krvavým pomerančem a šafránovou pěnou
Gavi Biologico, Giordano Lombardo, Piemonte

   ****     

Teplý předkrm

Grilované mušle Sv. Jakuba s koprovou omáčkou, pečenou raviolou plněnou uzeným lososem a kostičkami marinované okurky
Chablis, Domaine Chatelain de Oliveira, Burgundsko

****

Hlavní chod I.

Pomalu pečená rolka z candáta s bramborovým válečkem baleným v pražené panko strouhance a smotkem zeleninových nudlí
Cuvée Burgundy, Sur Lie, Vinařství Herzánovi, Kobylí

****


Hlavní chod II.

Hovězí svíčková s plátkem foie gras, lanýžovým pyré, restovaným pórkem a foie gras omáčkou
Château du Bois de Favereau, Bordeaux

****

Dezert

Suflé z bílé čokolády s jahodovým tartarem, sorbetem z krvavých pomerančů a čokoládovými lupínky
                                                  Moscatel de Setúbal, Bacalhôa, Setúbal                                              

Cena 6-ti chodové degustace:                                                                                    1290,- / osoba

 Cena vinné degustace:                                                                                              690,- / osoba

   Cena 4 chodové degustace (předkrm, polévka, hlavní jídlo a dezert):                  900,- / osoba

Cena vinné degustace:                                                                                             550,- / osoba