DEGUSTAČNÍ MENU LEDEN
Aperitiv
Madeira H&H Medium Dry 3y.o.
*****
Amuse bouche
*****
Studený předkrm
Maki rolka s wasabi moussem, kaviárem s
kikkomana, wakame salátkem a zázvorovými chipsy
Grüner Veltliner Groovey, Salomon Undhof, Kremstal
*****
Polévka
Kaštanový krém se strouhaným vejcem a lanýžovým olejem
Pinot Blanc pozdní sběr Vinařství Reisten, Pavlov
*****
Teplý předkrm
Gratinovaná terina z foie gras s hořčicovou
espumou, cibulovou polentou a marinovanou baby hruškou
Riesling Grand Cru Chateau de Riquewihr, Alsasko
*****
Hlavní chod I.
Pošírovaný halibut s ragú z ktevet,
palmová srdíčka a brokolicový krém
Vernaccia di San Gimignano Riserva La Lastra, Toskánsko
*****
Hlavní chod II.
Pomalu pečená telecí svíčková, suflé z brambor
a gorgonzoly, placka z cous cousu a cukety s telecím glazé
Château - Haut Monplaisir Cahors, Jihozápadní Francie
*****
Dezert
Čokoládová koule plněná ovocným tvarohem
na světlém piškotu s jahodami, přelité karamelovou omáčkou
Riesling Feinherb Dr. Loosen, Mosel
*****
Cena 6-ti chodové degustace: 1150,- / osoba
Cena vinné degustace: 690,- / osoba
Cena 4 chodové degustace (předkrm, polévka, hlavní jídlo a dezert): 850,- / osoba
Cena vinné degustace: 550,- / osoba
Degustační menu je nabízeno ve všední dny od 15 hod a o víkendech od 12 hod.