Příjezd
Odjezd
00
0000

DEGUSTAČNÍ MENU ČERVENEC

3.7.-31.7.2018

****
Aperitiv
Cremant de Bordeaux rosé, Jaillance - Cuvée de l’Abbaye, Bordeaux    
****
Amuse bouche
****
Studený předkrm

 Koktejl z pečených krevet s dipem z vyrestované šalotky, bramborovou grissinou,
 kuličkou z kyselé okurky a salátkem z hráškových výhonků
Cape Roca, Fisherman, Vinho Verde, Minho
****
Polévka

Cibulový krém s pečeným plátkem fois gras, parmezánem, krutony, tomaty a bazalkou 
Vernaccia di San Gimignano Riserva La Lastra, Toskánsko
****
Teplý předkrm

Chobotnice v lososovém plátku s tomatovým tatarákem, restovaným fialovým bramborem,
praženou olihní v tomatovém pestu a bazalkovou omáčkou
Chablis AOC Domaine Jean Dauvissat, Burgundsko              
****
Hlavní chod I.

Pečené kachní prso s restovanými hříbky, gelem z rynglí,
 rýžovými nudlemi se sezamem a omáčkou z portského vína
                Frankovka UNFILTERED Vinařství Herzánovi, Kobylí                       
****
Hlavní chod II.

Jehněčí hřebínek s kukuřičnou polentou s plísňovým sýrem,
 mačkanou zeleninou se špekem, špenátovým krémem a jehněčí demi glace
    Rioja Reserva DOC Bodegas Navajas, Rioja          
****
Dezert

Čokoládový cheesecake s ovocným tatarákem na carpacciu z jablek a borůvkovou pěnou
                                                Bacalhôa Moscatel de Setúbal, dezertní víno                                  

****
Cena 6-ti chodové degustace:                                                                                1150,- / osoba

Cena vinné degustace:                                                                                              690,- / osoba

Cena 4 chodové degustace (předkrm, polévka, hlavní jídlo a dezert):                 850,- / osoba

Cena vinné degustace:                                                                                             550,- / osoba


Degustační menu je nabízeno ve všední dny od 15 hod a o víkendech od 11 hod.