DEGUSTAČNÍ MENU ČERVENEC
3.7.-31.7.2018
****
Aperitiv
Cremant de Bordeaux rosé, Jaillance - Cuvée de l’Abbaye, Bordeaux
****
Amuse bouche
****
Studený předkrm
Koktejl z pečených krevet s dipem z vyrestované šalotky, bramborovou grissinou,
kuličkou z kyselé okurky a salátkem z hráškových výhonků
Cape Roca, Fisherman, Vinho Verde, Minho
****
Polévka
Cibulový krém s pečeným plátkem fois gras, parmezánem, krutony, tomaty a bazalkou
Vernaccia di San Gimignano Riserva La Lastra, Toskánsko
****
Teplý předkrm
Chobotnice v lososovém plátku s tomatovým tatarákem, restovaným fialovým bramborem,
praženou olihní v tomatovém pestu a bazalkovou omáčkou
Chablis AOC Domaine Jean Dauvissat, Burgundsko
****
Hlavní chod I.
Pečené kachní prso s restovanými hříbky, gelem z rynglí,
rýžovými nudlemi se sezamem a omáčkou z portského vína
Frankovka UNFILTERED Vinařství Herzánovi, Kobylí
****
Hlavní chod II.
Jehněčí hřebínek s kukuřičnou polentou s plísňovým sýrem,
mačkanou zeleninou se špekem, špenátovým krémem a jehněčí demi glace
Rioja Reserva DOC Bodegas Navajas, Rioja
****
Dezert
Čokoládový cheesecake s ovocným tatarákem na carpacciu z jablek a borůvkovou pěnou
Bacalhôa Moscatel de Setúbal, dezertní víno
****
Cena 6-ti chodové degustace: 1150,- / osoba
Cena vinné degustace: 690,- / osoba
Cena 4 chodové degustace (předkrm, polévka, hlavní jídlo a dezert): 850,- / osoba
Cena vinné degustace: 550,- / osoba
Degustační menu je nabízeno ve všední dny od 15 hod a o víkendech od 11 hod.