DEGUSTAČNÍ MENU KVĚTEN A ČERVEN
Aperitiv
Prosecco Jelmas, Veneto
*****
Amuse bouche
*****
Studený předkrm
Tatarák z tuňáka s wakame salátem,
šalotkovou brioškou a avokádovým dipem
Grüner Veltliner Hermannschahern Taubenschuss, Weinviertel
*****
Polévka
Květákový krém s restovanými játry a lanýžovým olejem
Rulandské šedé Vinice na Příčce, Kutná Hora
*****
Teplý předkrm
Gratinovaný kozí sýr balený v pancettě s fíkovou
marmeládou, plátky červené řepy a chipsy z tmavého chleba
Sauvignon DOC Colli Orientali Bastianich, Friuli
*****
Hlavní chod I.
Filet z mořského vlka s pyré z pečeného lilku,
orzo rýží se zeleným chřestem a celerovou slámou
Rully 1er Cru "Chapitre" Domaine Belleville, Burgundsko
******
Hlavní chod II.
Steak z hovězí svíčkové s kostkami kořenové zeleniny,
bramborovými noky s libečkem a pepřovou omáčkou
Chianti Riserva Sogatia, Toskánsko
*****
Dezert
Višňový parfait s rebarborovým brownies a višňovým krémem
Moscato d´Asti Cantine Povero, Piemonte
Cena 6-ti chodové degustace: 1150,- / osoba
Cena vinné degustace: 690,- / osoba
Cena 4 chodové degustace (předkrm, polévka, hlavní jídlo a dezert): 850,- / osoba
Cena vinné degustace: 550,- / osoba
Degustační menu je nabízeno ve všední dny od 15 hod a o víkendech od 12 hod.