DEGUSTAČNÍ MENU DUBEN
4.4.-30.4.2018
****
Aperitiv
Sherry Fino Classic Dry Jerez de la Frontera
****
Amuse bouche
****
Studený předkrm
Skládaná terina z uzené vepřové kýty s křenovo-jablečnou espumou,
pošírovaným žloutkem a špenátovou omeletou z bílků
Neuburské, pozdní sběr Sur Lie, Vinařství Herzánovi, Kobylí
****
Polévka
Králičí kaldoun s kopřivovým knedlíčkem a králičími játry
Grüner Veltliner Federspiel Karel Lagler, Wachau
****
Teplý předkrm
Zauzený pstruh lososovitý se žlutou karotkou,
květákovým krémem a chipsy z fialových brambor
Riesling Gelblack trocken Schloss Johannisberg, Rheingau
****
Hlavní chod I.
Selečí hřbet s králičími ledvinkami,
kandovanou rebarborou a suflé z kysaného zelí
Pithos Bianco ORANGE „Amphora“ Cos, Sicílie
****
Hlavní chod II.
Telecí svíčková v brusinkové krustě s hráškovým pyré se špekem,
mungo fazolemi, smaženým černým kořenem a brusinkovou omáčkou
St. Joseph Cuvée Hedonism Domaine Faury, Severní Rhona
****
Dezert
Pistáciový bar s malinovým krémem, mandlovou oplatkou,
kaviárem z bílé čokolády, malinovými segmenty a coral tuile
Bacalhôa Moscatel de Setúbal, dezertní víno
Cena 6-ti chodové degustace: 1150,- / osoba
Cena vinné degustace: 690,- / osoba
Cena 4 chodové degustace (předkrm, polévka, hlavní jídlo a dezert): 850,- / osoba
Cena vinné degustace: 550,- / osoba
Degustační menu je nabízeno ve všední dny od 15 hod a o víkendech od 11 hod.