DEGUSTAČNÍ MENU ČERVENEC
Aperitiv
Veuve Clicquot Brut
*****
Amuse bouche
*****
Studený předkrm
Paštika z kachních jater s jahodovým gelem,
sezamovými grIssinami a švestkovým chutney
Riesling Bollenberg Château d´Orschwihr, Alsasko
*****
Polévka
Krém z pečených tomat s bazalkovou espumou
Cabernet Moravia Rosé, polosuché, Víno Herzánovi, Kobylí
*****
Teplý předkrm
Raviola z jarního těsta plněná krevetami, fenyklovým
quiche se sušenými cherry tomaty a kaparovou omáčkou
Cabo da Roca Fisherman Vinho Verde, Minho
*****
Hlavní chod I.
Pečený tuňák s brokolicovým
blinem, špenátovým pyré a červenou řepou
Pithos Rosso „Amphora“ Cos, Sicilia
*****
Hlavní chod II.
Trhaná jehněčí kýta balená v pancettě s pečenou baby
kukuřicí, mačkaným bramborem a rozmarýnovou omáčkou
Donna Olimpia 1898 Bolgheri, Super Toskánsko
*****
Dezert
Rybízový dortík s angreštovým gelem
čokoládovou spirálou a rybízovým meringue
Mistela Coto de Hayas, Campo de Borja
Cena 6-ti chodové degustace: 1150,- / osoba
Cena vinné degustace: 690,- / osoba
Cena 4 chodové degustace (předkrm, polévka, hlavní jídlo a dezert): 850,- / osoba
Cena vinné degustace: 550,- / osoba
Degustační menu je nabízeno ve všední dny od 15 hod a o víkendech od 12 hod.