Degustační menu
Aperitiv: Pinot Noir Sekt Zero Brut Blanc de Noir, Kutná Hora
Amuse bouche
Studený předkrm
Koktejl z chapadel kalamáru s wakame salátem
na celerovém carpacciu se sezamovou brioškou
Pinot Grigio IGT Caldora, Terre Siciliane
Polévka
Krém z pečené cibule
s kousky foie gras a lanýžovou pěnou
Riesling Bollenberg Château d´Orschwihr, Alsasko
Teplý předkrm
Rolka ze pstruha s koprovou omáčkou,
špenátovou sedlinou a šafránovými brambory
Chardonnay Barrique Sur Lie Vinařství Herzánovi, Kobylí
Hlavní chod I.
Pečené kachní prso se smaženým bramborovým válečkem,
plackou z červeného zelí, baby žampiony
a omáčkou z marinovaných švestek
Rulandské Modré Vinice U Všech svatých, Kutná Hora
Hlavní chod II.
Terina z kančí kýty se zeleninovým quiche,
pečenou šalotkou v červeném víně a omáčkou ze šípků
Vacqueyras Alain Jaume, Jižní
Dezert
Tartaletka s citrónovým crémeux, zázvorová pěna,
želé z matcha čaje a mangový chips
Porto Kopke Fine Ruby
Cena 6-ti chodové degustace: 1450 Kč / osoba
Cena vinné degustace: 790 Kč/ osoba Cena 4 chodové degustace (předkrm, polévka, hlavní jídlo a dezert): 1150 Kč / osoba
Cena vinné degustace: 650 Kč/ osoba
Degustační menu je nabízeno ve všední dny od 15 hod .a o víkendech od 12 hod