Sherry Fino Classic Dry Jerez de la Frontera
Amuse bouche
Studený předkrm
Marinovaná kostka lososa v červené řepě
s koprovou espumou, listy baby špenátu a toastem tramezzino
Grüner Veltliner, Weingut Taubenschuß, Weinviertel
***
Polévka
Kaldoun z divoké kachny
s kořenovou zeleninou a masovým válečkem
Riesling trocken, Weingut Geil, Rheinhessen
***
Teplý předkrm
Dančí ragú s hříbky, jasmínovou rýží,
chipsy z jarního těsta a plátky sušených jablek
Bourgogne rouge Domaine Brintet, Burgundsko
***
Hlavní chod I.
Filet candáta v ořechové krustě
s kuličkami červené řepy, baby kapustou a pastyňákovým krémem
Vernaccia di San Gimignano Riserva La Lastra, Toskánsko
***
Hlavní chod II.
Pečený srnčí hřbet v lanýžovém prachu
se suflé z jelení kýty, dýňovým pyré a kandovanými kaštany
Château Bois de Favereau cuvée Jean-Jules, Bordeaux
***
Dezert
Dýňový cheesecake s pekanovou oplatkou, citrusovým gelem
a espumou z javorového sirupu
Château Haut-Mayne, Sauternes, Bordeaux
Degustační menu je nabízeno ve všední dny od 15 hodin a o víkendech od 12 hodin.