Přijďte 21.4.2011 ochutnat degustační menu Pavla Mareše, majitele restaurace „Tři knížata“ v Jihlavě
|
( * 1978 )
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Pavel pro Vás připraví jedinečné menu vycházející z typicky jarních surovin v tradičních i netradičních úpravách.
Předkrm
Kozí sýr pečený v jarním těstě
s lístky salátu a pečenou červenou řepou
Teplý předkrm
Grilovaný filet makrely na kořeněném fenyklu s rajčatovou polentou,
omáčkou Beurre blanc a rukolovým olejem
Hlavní pokrm 1
Pomalu pečené prsíčko z perličky na hnědém másle
s marinovaným lilkem a koláčkem ze čtyř druhů cibule
Hlavní pokrm 2
Jehněčí kýta na rozmarýnu s glazírovanou kedlubnou,
risottem z medvědího česneku a silnou šťávou
Dezert
Čokoládový řez a mousse z hořké čokolády
s křupavou oplatkou a ananasovo-vanilkovým coullis
Cena celého menu je 890,- Kč
K rezervaci tohoto jedinečného zážitku nás prosím kontaktujte na tel.: 241 445 717 nebo info@chateauhotel.cz.
Těšíme se na Vaši návštěvu.
Ivana Peterková
Restaurace Chateau Svatý Havel
Před nádražím 6, Praha 4