Facebook
Příjezd
Odjezd

Další významná česká kuchařská elita vaří na Chateau St.Havel

Přijďte 21.4.2011 ochutnat degustační menu Pavla Mareše, majitele restaurace „Tři knížata“ v Jihlavě

 

( * 1978 )

 

foto Pavla Mareše kuchaře v Chateau St. Havel

1996

IKA Warth

1996

Gastro junior Brno - druhé místo

1996/97

Kuchař roku junior - druhé místo

1997

Insbruck - stříbrná medaile

1997/98

Eurogastro Brno (championship) - zlatá medaile

1998

Expogast98 Luxemburg - celkové druhé místo - zlatá a stříbrná medaile

1998/99

Riva del Garda, Itálie - stříbrná medaile

2000

Kuchař roku junior - první místo

2000

WACS Maastricht Congress - bronzová medaile

2000

Eurogastro Warszawa - zlatá medaile - první místo

2000

Kuchařská olympiáda IKA

2002

Kuchař roku - třetí místo

2002

FHA Culinary Challenge Singapore - zlatá a bronzová medaile

2004

Kuchařská olympiáda IKA - 1x stříbrná medaile, 2x bronzová medaile

2006

Kuchař roku - první místo

2006

FHA Culinary Challenge Singapore

2006

Euro-Asian Festival of Cookery Art Ekaterinburg

2007

NRA Chicago - USA

Pavel pro Vás připraví jedinečné menu vycházející z typicky jarních surovin v tradičních i netradičních úpravách.

Předkrm

Kozí sýr pečený v jarním těstě

s lístky salátu a pečenou červenou řepou


Teplý předkrm

Grilovaný filet makrely na kořeněném fenyklu s rajčatovou polentou,

omáčkou Beurre blanc a rukolovým olejem

 

Hlavní pokrm 1

Pomalu pečené prsíčko z perličky na hnědém másle

s marinovaným lilkem a koláčkem ze čtyř druhů cibule

 

Hlavní pokrm 2

Jehněčí kýta na rozmarýnu s glazírovanou kedlubnou,

risottem z medvědího česneku a silnou šťávou

 

Dezert

Čokoládový řez a mousse z hořké čokolády

s křupavou oplatkou a ananasovo-vanilkovým coullis

 

Cena celého menu je 890,- Kč

 

K rezervaci tohoto jedinečného zážitku nás prosím kontaktujte na tel.: 241 445 717 nebo info@chateauhotel.cz.

 

Těšíme se na Vaši návštěvu.

 

Ivana Peterková

Restaurace Chateau Svatý Havel

Před nádražím 6, Praha 4

www.chateauhotel.cz