Přijďte 3.3.2011 ochutnat degustační menu Jana Horkého, kuchaře roku ČR a kapitána Národního teamu kuchařů České Republiky.
|
( * 1981 ) 2008 IKA Olympiada Erfurt 2x bronzová, 2x stříbrná medaile …a mnoho dalších významných ocenění |
Honza pro Vás připraví jedinečné menu vycházející z tradiční české kuchyně v netradičně moderní úpravě.
Amusebouche
Studený předkrm
Pěna z uzeného hovězího jazyka, marinované plátky hovězího jazyka, okurková raviola s okurkovým tartare
Teplý předkrm
Konfitovaný candát v koprovém oleji, sedlina z vaječných žloutků, smetanovo-koprová
pěna
Hlavní pokrm 1
Vepřová panenka upravená “sous vide“, krém z pečených brambor ve slupce, smažený vepřový bůček s křenovou espumou
Hlavní pokrm 2
Dušený hovězí krk s rajskou omáčkou, plněná těstovina rajčatovým ragout
Dezert
Mražený nugátový řez, jahodový tartare s jogurtovou zmrzlinou, vlažný pudink z meduňky
Cena celého menu je 890,-Kč
K rezervaci tohoto jedinečného zážitku nás prosím kontaktujte na tel.: 241 445 717 nebo info@chateauhotel.cz.
Těšíme se na Vaši návštěvu.