Degustační menu březen 2011
Welcome drink
Champagne Gardet, cuvée st. Flavy
****
Amouse bouche
****
Studený předkrm
Teriana z tučných kachních jater s listovým salátkem ochuceným malinovým octem, ovocnou marmeládou a toastem domácího chleba
Gewürztraminer, 2009, Alto adige
****
Amouse bouche
****
Polévka
Petrželový krém s česnekovým krutónem zakysanou smetanou a šalotkovým vinagretem
Tramín, 2008, pozdní sběr, Sonberg
****
Amouse bouche
****
Teplý předkrm
Opečený uzený hovězí jazyk s koprovou omáčkou a žemlovým knedlíčkem
Tavel, 2005, Les Amarines
****
Mezichod
Ovocný sorbet s kapkou sektu
****
Hlavní chod
Pečený váleček z perličky plněný sušenými fíky, silnou šťávou, řapíkatým celerem a pyré z topinambur
Pinot Noir, 2006, pozdní sběr, Vinařství hort
****
Amouse bouche
****
Dezert
Bramborové škubánky s čerstvou vanilkou, opečenou hruškou a mákem
Pálava, 2009, výbeř z hroznů, Sonberg
Cena menu 690,- Kč/osoba
Cena vinného menu 590,- Kč/ Osoba