Příjezd
Odjezd
16
března
2011

Degustační menu březen 2011

 

Welcome drink

Champagne Gardet, cuvée st. Flavy

****

Amouse bouche

****

Studený předkrm

Teriana z tučných kachních jater s listovým salátkem ochuceným malinovým octem, ovocnou marmeládou a toastem domácího chleba

Gewürztraminer, 2009, Alto adige

****

Amouse bouche

****

Polévka

Petrželový krém s česnekovým krutónem zakysanou smetanou a šalotkovým vinagretem

Tramín, 2008, pozdní sběr, Sonberg

****

Amouse bouche

****

Teplý předkrm

Opečený uzený hovězí jazyk s koprovou omáčkou  a žemlovým knedlíčkem

Tavel, 2005, Les Amarines

 

****

Mezichod

Ovocný sorbet s kapkou sektu

****

Hlavní chod

Pečený váleček z perličky plněný sušenými fíky, silnou šťávou, řapíkatým celerem a pyré z topinambur

Pinot Noir, 2006, pozdní sběr, Vinařství hort

****

Amouse bouche

****

Dezert

Bramborové škubánky s čerstvou vanilkou, opečenou hruškou a mákem

Pálava, 2009, výbeř z hroznů, Sonberg

 

Cena menu 690,- Kč/osoba

Cena vinného menu 590,- Kč/ Osoba