Vážení gurmáni, gurmeti a přátelé gastronomie,
jako každý rok i tento třetí listopadový čtvrtek přijde okamžik k otevření nového Beaujolais. V sudech zrálo toto víno odrůdy Gamay sotva pár týdnů nicméně jeho charakteristický silný "nos" s ovocným, buketem a mladé svěží tělo bude skvělým společníkem ke speciálnímu menu, které jsme pro tuto jedinečnou událost připravily.
Ovšem potěší a příjemně naladí i samotná sklenka kterou si můžete vychutnat v atmosféře naší vyhlášené zámecké restaurace....
Račte vstoupit...................................
Váš Ondřej Slanina
Le Beaujolais nouveau menu
Domácí kachní paštika s vůní portského vína a koňaku podávaná na salátku s malinovým vinegrait, sušenými fíky a pomerančovo- kardomonovu omáčkou
Francouzské kachní prso pečené na nízkou teplotu na karamelizované dýni s lanýžovým olejem, kachní konfit s plátkem pečeného jablka a silná vinná omáčka
Výběr zralých francouzských sýrů
Cena: 490,- Kč
Chatelard Beujolais Villages Nouveau
Cena: 420,- Kč