Příjezd
Odjezd
15
listopadu
2011

Vážení gurmáni, gurmeti a přátelé gastronomie,

jako každý rok i tento třetí listopadový čtvrtek přijde okamžik k otevření nového  Beaujolais. V sudech zrálo toto víno odrůdy Gamay sotva pár týdnů nicméně jeho charakteristický silný "nos" s ovocným, buketem a mladé svěží tělo bude skvělým společníkem ke speciálnímu menu, které jsme pro tuto jedinečnou událost připravily.

Ovšem potěší a příjemně naladí i samotná sklenka kterou si můžete vychutnat v atmosféře naší vyhlášené zámecké restaurace....

Račte vstoupit...................................

Váš Ondřej Slanina

Le Beaujolais nouveau menu

Amuse Bouche

Domácí kachní paštika s vůní portského vína a koňaku podávaná na salátku s malinovým vinegrait, sušenými fíky a pomerančovo- kardomonovu omáčkou

Amuse Bouche

Francouzské kachní prso pečené  na nízkou teplotu na karamelizované dýni s lanýžovým olejem, kachní konfit s plátkem pečeného jablka a silná vinná omáčka

Amuse Bouche

Výběr zralých francouzských sýrů

Cena: 490,- Kč


Chatelard Beujolais Villages Nouveau

Cena: 420,- Kč

 

 

Chatelard Beujolais Villages Nouveau