Víkendové menu
od 12.00 do 15.00 hodin
Lososový tatarák s koprovým toustem,
limetkovou majonézou a kapary
Hlavní chod I.
Smažená telecí kýta na celerovém salátu s karamelizovanými jablky,
pečeným citronem a chipsem ze slaniny
Hlavní chod II.
Medailonky z dančího hřbetu se šťouchaným bramborem,
restovaným žampionem a silnou omáčkou
Hlavní chod III.
Pečený halibut s lososovou raviolou,
dýňovým pyré, glazovanou červenou řepou a nokem
Hlavní chod IV.
Brokolicový karbanátek
s bramborovým pyré a okurkový salát
Dezerty
Skořicový šnek s cukrovou polevou,
teplou vanilkovou omáčkou, skořicovým cukrem a jablkovým gelem.
Kokosová pěna s mangovým confi, sablé oplatkou,
pekanovou drobenkou a pomerančovou marmeládou.
Citrónový cheesecake s yuzu gelem, křupavou oplatkou,
drceným meringue, tonka krémem a toastované mandle
Menu s hlavním chodem I. 385,- II. 445,- III. 485,- IV. 355,-
Hlavní chod I. – 275,-
Hlavní chod II. – 335,-
Hlavní chod III. – 375,-
Hlavní chod IV. – 295,-