Facebook
Příjezd
Odjezd

Valentýnské menu

Aperitiv

Pinot-Chevauchet Cuvée Généreuse BRUT NATURE, Moussy


Amuse bouche
Gratinovaná ústřice s bernskou omáčkou
a marinovanou šalotkou v balsamicu


Studený předkrm
Maki rolka s tuňákem v sezamu, avokádová wasabi majonéza,
perly z kikkomanu a zázvorový sponge


Riesling Zobing Weingut Hirsch, Kamptal


Polévka
Krém z černého kořene se sušenou hovězí roštěnou
a bylinkovou drobenkou


Muscadet Sur Lie Terre de Pierre, Loire


Teplý předkrm
Humří raviola, quiche z červené řepy s karamelizovanou cibulí
a humří espumou


Fioja Spoleto Le Thadee, Umbria


Amuse bouche
Foie gras s jablečnou pěnou, uzeným žloutkem, křížalou
a hořčicovou brioškou


Hlavní chod
Pomalu pečený telecí hřbet se smaženou krkovicí plemene Iberico,
bramborový nákyp s brynzou a omáčka ze smržů a tyrolského špeku


Rioja Reserva DOC Bodegas Navajas, Rioja


Dezert
Vanilkový mousse s malinami, čokoládový financiér,
jahodové consommé s bazalkovým olejem,
malinovým marshmallow a prachem


Porto Kopke Fine Tawny

Cena pětichodové degustace: 1 990 Kč / osoba.
Cena vinné degustace: 1 190 Kč / osoba.