Welcome drink
Pinot-Chevauchet Cuvée Généreuse Brut Nature, Champagne
Amuse bouche
Lanýžový blin s lososovým kaviárem a křepelčím vejcem
Studený předkrm
Tartar z mušlí sv. Jakuba s houbami Enoki,
marinovanou červenou cibulí,
pomerančovým gelem a chipsy z červené řepy
Gavi Biologico Giordano Lombardo, Piemonte
Polévka
Drůbeží veluté s kuřecí paličkou,
zeleninovou sedlinou a smaženými rýžovými nudlemi
Grüner Veltliner Federspiel Karel Lagler, Wachau
Teplý předkrm
Raviola plněná humřím masem s avokádovým ragú,
krémem z lososa a humří omáčkou
Muscadet Sur Lie Terre de Pierre, Loire
Hlavní chod I.
Filet z tmavé tresky s ragú z humra, palmová
srdíčka, brokolicový lívanec a choron omáčka
Riesling Gelblack trocken Schloss Johannisberg, Rheingau
Amuse bouche 2
Pošírovaný halibut s tomatovým gelem,
fialovým bramborem a citrusovou omáčkou
Hlavní chod II.
Pomalu pečená hovězí roštěná s lanýžovými gratinkami,
hovězím konfitem ve slané tartaletce, divokou brokolicí a telecím glace
Barolo Serralunga d´Alba Azienda Rivetto, Piemonte
Dezert
Opera řez s espresso krémem, mandarinkovou espumou,
čokoládovou drobenkou a křupavou oplatkou
Bacalhôa Moscatel de Setúbal, dezertní víno
Cena silvestrovské degustace: 2 450 Kč / osoba
Cena vinné degustace: 1 550 Kč / osoba
Silvestrovské menu podáváme od 17 hod