Podává se ve všední dny od 11:00 do 15:00 a víkendy od 12:00 do 15:00
Předkrm / Polévka
Plátky lososa v petrželové krustě s celerem v kopru, pomerančovou majonézou a brioškou (1,3,4,7,9)
Telecí tartar se sušeným žloutkem, lanýžovým dipem a jarním těstem (1,3,7,10)
Hlavní chod I.
Smažené krokety z cizrny se zeleninovým ratatouille, petrželovou espumou a baby karotkou (7,9)
355,-
Hlavní chod II.
Gyoza knedlíček plněný kuřecím trhaným masem, jarní cibulí ve slanině, rýžovými plátky a paprikovou omáčkou s bylinkovým olejem (1,3,7)
385,-
Hlavní chod III.
Vepřový hřbet sous vide s páleným little gem, dipem z anglické slaniny, baby žampionem a sušenými cherry tomaty (3,7,10)
425,-
Hlavní chod IV.
Pečený halibut marinovaný v citrusech s celerovým pyré, fialovou bramborou, bramborovou slámou a yuzu omáčkou s kaviárem (4,7,9)
455,-
Menu s hl. chodem I. ,- / Menu s hl. chodem II. ,- / Menu s hl. chodem III. ,-
Rezervujte si své místo v naší zámecké restauraci
rádi bychom Vás informovali, že rezervace salonku podléhá pronájmu
rezervujte si stůl pomocí rezervačního formuláře nebo telefonicky (
+420 601 577 484)
vyberte sekci, datum a hodinu a my Vám obratem rezervaci v naší restauraci potvrdíme
Rezervaci stolu držíme max. 30 minut. Děkujeme za pochopení.