Příjezd
Odjezd

Podává se ve všední dny od 11:00 do 15:00 a víkendy od 12:00 do 15:00

Předkrm / Polévka

Plátky lososa v petrželové krustě s celerem v kopru, pomerančovou majonézou a brioškou (1,3,4,7,9)
Telecí tartar se sušeným žloutkem, lanýžovým dipem a jarním těstem (1,3,7,10)

Hlavní chod I.

Smažené krokety z cizrny se zeleninovým ratatouille, petrželovou espumou a baby karotkou (7,9)
355,-

Hlavní chod II.

Gyoza knedlíček plněný kuřecím trhaným masem, jarní cibulí ve slanině, rýžovými plátky a paprikovou omáčkou s bylinkovým olejem (1,3,7)
385,-

Hlavní chod III.

Vepřový hřbet sous vide s páleným little gem, dipem z anglické slaniny, baby žampionem a sušenými cherry tomaty (3,7,10)
425,-

Hlavní chod IV.

Pečený halibut marinovaný v citrusech s celerovým pyré, fialovou bramborou, bramborovou slámou a yuzu omáčkou s kaviárem (4,7,9)
455,-

 

Menu s hl. chodem I. ,- / Menu s hl. chodem II. ,- / Menu s hl. chodem III. ,-

Rezervujte si své místo v naší zámecké restauraci

rádi bychom Vás informovali, že rezervace salonku podléhá pronájmu
rezervujte si stůl pomocí rezervačního formuláře nebo telefonicky (+420 601 577 484)
vyberte sekci, datum a hodinu a my Vám obratem rezervaci v naší restauraci potvrdíme

 


Rezervaci stolu držíme max. 30 minut. Děkujeme za pochopení.