Facebook
Online rezervace
Příjezd:
Odjezd:
Promo kód:
 
Denní menu Chateau St. Havel
30.3. – 3.4.2020
Možnost objednat s sebou a vyzvednout od 11:00 hodin do 15:00 hodin
Maso je vždy v gramáži 160 g v syrovém stavu
 
 
Pondělí 30.3.2020
 
Polévka
Gulášová s kousky brambor
(1,4,5,6,7,8)
Hlavní chod I.
Hovězí rajská pečeně s žemlovým knedlíkem
(1,3,5,6,7,8,9)
Hlavní chod II.
Kuřecí paličky na tymiánu s bylinkovou jasmínovou rýží
(5,6,7,8)
Hlavní chod III.
 Kuřecí řízek se šťouchanými bramborami s jarní cibulkou
(1,3,5,6,7,8)
Řízek s mačkaným bramborem a okurkovým salátem máme každý den
 
 
Úterý 31.3.2020
 
Polévka
Květákový krém s muškátovým oříškem a vypečenou slaninou
(5,6,7,8)
Hlavní chod I.
Holandský řízek s máslovou bramborovou kaší
(1,3,4,5,6,7)
Hlavní chod II.
Jelení ragú s kořenovou zeleninou a rozmarýnové strigoli
(1,3,5,6,7,8,9)
Hlavní chod III.
Zapečené těstoviny s uzeným masem a cuketou
(1,3,5,6,7,8)
Řízek s mačkaným bramborem a okurkovým salátem máme každý den
 
Středa 1.4.2020
 
Polévka
Silný hovězí vývar se zeleninou a kousky masa
(5,6,7,9)
Hlavní chod I.
Kanec v šípkové omáčce s houskovým knedlíkem
(1,3,5,6,7,8,9)
Hlavní chod II.
 Buřtguláš se špekáčky od slaniny
(1,4,5,6,7,8)
Hlavní chod III.
Caesar salát s vypečenou slaninou,
parmazánem a grilovaným kuřecím prsíčkem
(3,5,6,7,8)
Řízek s mačkaným bramborem a okurkovým salátem máme každý den
 
Čtvrtek 2.4.2020
 
Polévka
Francouzská cibulačka se zapečeným toustem s parmazánem
(1,3,5,6,7,8)
Hlavní chod I.
Dukátové buchtičky s vanilkovým želé a lesním ovocem
(1,3,5,6,7,8)
Hlavní chod II.
 Dušené hovězí stew s tymiánem,
kořenovou zeleninou a bramborovými špalíčky
(1,3,5,6,7,8,9)
Hlavní chod III.
Poctivý segedínský guláš s žemlovým knedlíkem
(1,3,5,6,7,8,9)
Řízek s mačkaným bramborem a okurkovým salátem máme každý den
 
Pátek 3.4.2020
 
Polévka
Hráškový krém se smetanou a vypečenou cibulkou
(1,5,6,7,8)
Hlavní chod I.
Jehněčí musaka s lilkem a bramborami
(1,5,6,7,8,9)
Hlavní chod II.
Kostka pomalu pečeného vepřového bůčku s houbovým kubou
(1,5,6,7,8,9)
Hlavní chod III.
Strigoli s omáčkou bolognese
(1,3,5,6,7,8,9)
Řízek s mačkaným bramborem a okurkovým salátem máme každý den
 
Dezert
Jako sladkou tečku nabízíme nově celé zámecké bábovky
 
Cena bábovky 180,-
Cena polévky 45,-
Cena hlavního chodu 135,-
 
Telefon pro objednávky: 601577484
 
Těšíme se na Vás!
 

 

Legenda alergenů:
 1) Obiloviny - obsahující lepek (celiakie), 2) Korýši, 3) Vejce, 4) Ryby, 5) Podzemnice olejná (arašídy),
6) Sójové boby (sója), 7) Mléko, 8) Skořápkové plody, 9) Celer, 10) Hořčice, 11) Sezamová semena (sezam),12) Oxid siřičitý
vyšší než 10 mg, ml/kg, l v SO2(siřičitany), 13) Vlčí bob (LUPINA), 14) Měkkýši.
Všechny ceny jsou uvedeny v CZK vč. DPH.

Rezervujte si své místo v naší zámecké restauraci

rádi bychom Vás informovali, že rezervace salonku podléhá pronájmu
rezervujte si stůl pomocí rezervačního formuláře nebo telefonicky (+420 601 577 484)
vyberte sekci, datum a hodinu a my Vám obratem rezervaci v naší restauraci potvrdíme

 


Rezervaci stolu držíme max. 30 minut. Děkujeme za pochopení.

Nenechte si ujít

na zámku Chateau St. Havel