Oslavte den svatého Valentýna, svátek všech zamilovaných večeří v útulné zámecké restauraci Chateau St. Havel.
Přijďte si vychutnat nové Valentýnské menu, které jsme pro Vás připravili.
Menu bude podáváno 14.2.2024 od 16 hodin.
Aperitiv
Pinot-Chevauchet Cuvée Généreuse BRUT NATURE, Moussy
❤
Amuse bouche
Gratinovaná ústřice s bernskou omáčkou
a marinovanou šalotkou v balsamicu
❤
Studený předkrm
Maki rolka s tuňákem v sezamu, avokádová wasabi majonéza,
perly z kikkomanu a zázvorový sponge
*
Riesling Zobing Weingut Hirsch, Kamptal
❤
Polévka
Krém z černého kořene se sušenou hovězí roštěnou
a bylinkovou drobenkou
*
Muscadet Sur Lie Terre de Pierre, Loire
❤
Teplý předkrm
Humří raviola, quiche z červené řepy s karamelizovanou cibulí
a humří espumou
*
Fioja Spoleto Le Thadee, Umbria
❤
Amuse bouche
Foie gras s jablečnou pěnou, uzeným žloutkem, křížalou
a hořčicovou brioškou
❤
Hlavní chod
Pomalu pečený telecí hřbet se smaženou krkovicí plemene Iberico,
bramborový nákyp s brynzou a omáčka ze smržů a tyrolského špeku
*
Rioja Reserva DOC Bodegas Navajas, Rioja
❤
Dezert
Vanilkový mousse s malinami, čokoládový financiér,
jahodové consommé s bazalkovým olejem,
malinovým marshmallow a prachem
*
Porto Kopke Fine Tawny
Cena pětichodové degustace: 1 990 Kč / osoba.
Cena vinné degustace: 1 190 Kč / osoba.