Oslavte den svatého Valentýna, svátek všech zamilovaných večeří v útulné zámecké restauraci Chateau St. Havel.
Přijďte si vychutnat nové Valentýnské menu, které jsme pro Vás připravili.
Menu bude podáváno 14.2. 2025 od 16 hodin.
Aperitiv
Pommery Royal Brut, Remeš
Amouse bouche
Gratinovaná ústřice s holandskou omáčkou a červenou cibulkou v balsamicu
Studený předkrm
Kachní paštika pečená v listovém těstě s marinovanou zeleninou, švestkovou espumoua pistáciovým olejem
Bourgogne Pinot Noir, Domaine Brintet, Burgundsko
Polévka
Krevetový bisque se špenátovým válečkem, pečenou krevetou a lososovým kaviárem
Chardonnay Icone Blanc, vinařství Sedlák
Teplý předkrm
Telecí svíčková s pórkovým krémem, smaženou rolovanou bramborou, tomatovýmnokem, pečenou kedlubnou a omáčkou demi glace
Montefalco Rosso Le Thadee, Umbria
Amouse bouche
Terina z humra s tapiokovým chipsem se sépiovou krví a omáčkou z pečenýchpomerančů
Hlavní chod
Rolka z chobotnice a lososa v řase nori, avokádový krém, raviola s koriandrovýmcottage chesse a chipsy z fialové mrkve
Sancerre AOC Daniel Crochet a Bué, Loire
Dezert
Mascarpone mousse, malinový gel, red velvet piškot, želé z růže a sušené květy
Moscato d´Asti Cantine Povero, Piemonte
Cena pětichodové degustace: 2 450 Kč / osoba
Cena vinné degustace: 1 550 Kč / osoba