Jsme škola vaření s letitou praxí ve výuce vaření pro jednotlivce, rodiny a firemní zákazníky. Naším cílem je, aby každý uchazeč odcházel s pocitem, že vaření je skutečná zábava. Neučíme naše zákazníky pouze vařit, ale učíme je vztah k jídlu a surovinám. Učíme naše studenty správný výběr surovin, jejich skladování, opracování, kulinářské zpracování, správné stolování včetně výběru vhodných nápojů. To vše s důrazem na kvalitu a radost z jídla.
Přijďte a my Vás naučíme vařit pokrmy, které nejvíce vystihují dané téma.
Jednotlivý kurz trvá od 3 - 3,5 hod.
Každý účastník získá certifikát o absolvování kurzu, recepty, občerstvení v podobě vína a nealkoholických nápojů, plný žaludek a spoustu cenných informací k nezaplacení.
Při zakoupení dvou a více voucherů je poskytnuta sleva ve výši 15% z celkové ceny.
Každého kurzu se účastní maximálně dvacet osob.
Neděle 13.1.2019 od 09:30 Francouzské lahůdky
Originální bouillabaisse s omáčkou rouille, Quiche s kuřetem a plísňovým sýrem, alsaský choucroute
Neděle 13.1.2019 od 14:00 Česká kuchyně v moderním pojetí OBSAZENO
Candát s makovou krustou a chřestem s holandskou omáčkou,
hovězí steak se svíčkovou omáčkou, flambované lívance s vanilkovým tvarohem a ovocem
Úterý 12.2.2019 od 18:00 Thajská kuchyně OBSAZENO
Polévka Tom Kha, Jarní závitky se zeleninou, Nudle Pad Thai Kung
Neděle 17.2.2019 od 09:30 Americká kuchyně
US burger, buffalo wings s BBQ omáčkou, pancake s javorovým sirupem
Neděle 17.2.2019 od 14:00 Zvěřina OBSAZENO
Bažant na víně, kanec se šípkovou omáčkou, jelení hřbet s pečenou dýní a portskou omáčkou
Neděle 3.3.2019 od 09:30 Italská kuchyně
Pizza Margherita, Těstoviny Alle Vongole, Zabaglione s hroznovým vínem a piškotem
Neděle 3.3.2019 od 14:00 Thajská kuchyně OBSAZENO
Polévka Tom Kha, Jarní závitky se zeleninou, Nudle Pad Thai Kung
Neděle 7.4.2019 od 09:30 Ryby a mořské plody
Tartare z lososa s polníčkovým salátem, Slávky, Seafood plato
Neděle 7.4.2019 od 14:00 Omáčky
Pečená panenka s křenovou omáčkou a brambůrky,
hovězí pečeně s rajskou omáčkou, candát s jemnou koprovou omáčkou a chřestem
Úterý 14.5.2019 od 18:00 Ryby a mořské plody
Tartare z lososa s polníčkovým salátem, Slávky, Seafood plato
Neděle 19.5.2019 od 09:30 Steaky a fláky masa 1 OBSAZENO
Hovězí steak s brambůrky a portskou omáčkou, Vepřová panenka se salsou criolla, Krůta v papilotě
Neděle 19.5.2019 od 14:00 Steaky a fláky masa 2 OBSAZENO
Hovězí steak s brambůrky a portskou omáčkou, Vepřová panenka se salsou criolla, Krůta v papilotě
Úterý 21.5.2019 od 18:00 Steaky a fláky masa 1 OBSAZENO
Hovězí steak s brambůrky a portskou omáčkou, Vepřová panenka se salsou criolla, Krůta v papilotě
Úterý 4.6.2019 od 18.00 Grilování
Vepřová panenka se salsou criolla, hovězí steak s grilovaným chřestem a koňakovou omáčkou, grilovaný ananas s vanilkovým tvarohem a praženým kokosem
Objednávky a informace:
Telefon: +420 604 353 560
email: info@hungrytown.cz
Místo konání kurzů:
Chateau St. Havel **** - wellness hotel
Před Nádražím 6
Praha 4 - Krč
Termíny kurzů se mohou v průběhu roku změnit vzhledem k potřebám hotelu. O případných změnách budou klienti informování s předstihem alespoň 7 dnů před vypsaným kurzem. Děkujeme za pochopení.