Připravili jsme pro Vás nové 5-ti chodové degustační menu, plné rozmanitých chutí.
Degustační menu
Amuse bouche
Studený předkrm
Uzený hovězí jazyk s marinovanou červenou řepou,bramborovým prachem,
křenovou espumou a balsamicovou šalotkou
Rulandské šedé Vinice na Příčce, Kutná Hora
Polévka
Drůbeží kaldoun s válečkem z husích jater
a zeleninovým julienne
Grüner Veltliner Federspiel Karel Lagler, Wachau
Teplý předkrm
Lososová raviola v rybím krému s rouille omáčkou
a pečenou grenaillí
Riesling Gelblack trocken Schloss Johannisberg, Rheingau
Hlavní chod
Mořský vlk s dýňovým brunoise, tomatovou pěnou
a marinovanými mungo klíčky
Fijoa Spoleto Le Thadee, Umbria
Dezert
Perník s emulzí z kefíru a pomerančového oleje, espuma
z kumquatu, pomerančové želé, javorový tuile
a kandovaný kumquat ve whiskey
Madeira H&H Medium Dry 3y.o.
Cena 5-ti chodové degustace: 1 390 Kč / osoba
Cena vinné degustace: 890 Kč / osoba
Cena 4 chodové degustace (předkrm, polévka, hlavní jídlo a dezert): 1 190 Kč / osoba
Cena vinné degustace: 690 Kč / osoba
Degustační menu je nabízeno ve všední dny od 15 hodin a o víkendech od 12 hodin.