Připravili jsme pro Vás nové lednové 6-ti chodové degustační menu, plné rozmanitých chutí.
Aperitiv: Crémant de Bourgogne Rosé Brut Domaine Louis Chavy, Burgundsko
Amuse bouche
Studený předkrm
Plátky marinovaného telecího hřbetu s hořčicovým semínkem,
bramborovou brioškou a gelem z artyčoku
Grüner Veltliner Groovey Salomon Undhof, Kremstal
Polévka
Humří bisque
s kroketou z humra a šafránovou pěnou
Muscadet Sur Lie Terre de Pierre, Loire
Teplý předkrm
Pošírovaný nok z mušlí sv. Jakuba
s pečenými topinambury a lososovým krémem
Greco Di Tufo Marsella Guido, Kampanie
Pečený tuňák v sezamu s palmovými srdíčky plněnými humřím ragú,
karotkovým nokem se zázvorem a humří omáčkou
Chardonnay Barrique Sur Lie Vinařství Herzánovi, Kobylí
Presovaná telecí líčka s marinovanými baby žampiony,
gorgonzolovou polentou, červenou řepou a zeleninovým pyré
Primitivo di Manduria Tenute Girolamo, Puglia
Dezert
Mousse z guave s limetovým coulis, borůvkovou makronkou
máslovou oplatkou a pistáciovým prachem
Madeira H&H Medium Dry 3y.o.
Cena 6-ti chodové degustace: 1 690 Kč / osoba
Cena vinné degustace: 990 Kč / osoba
Cena 4 chodové degustace (předkrm, polévka, hlavní jídlo a dezert): 1 290 Kč / osoba
Cena vinné degustace: 800 Kč / osoba
Degustační menu je nabízeno ve všední dny od 15 hodin a o víkendech od 12 hodin