Facebook
Příjezd
Odjezd
01
února
2023

Připravili jsme pro Vás nové lednové 6-ti chodové degustační menu, plné rozmanitých chutí.

Aperitiv: Crémant de Bourgogne Rosé Brut Domaine Louis Chavy, Burgundsko

Amuse bouche


Studený předkrm
Plátky marinovaného telecího hřbetu s hořčicovým semínkem, 
bramborovou brioškou a gelem z artyčoku

Grüner Veltliner Groovey Salomon Undhof, Kremstal

 

Polévka
Humří bisque 
s kroketou z humra a šafránovou pěnou
 

Muscadet Sur Lie Terre de Pierre, Loire
 

Teplý předkrm

Pošírovaný nok z mušlí sv. Jakuba
 s pečenými topinambury a lososovým krémem
Greco Di Tufo Marsella Guido, Kampanie

 

Hlavní chod I.

Pečený tuňák v sezamu s palmovými srdíčky plněnými humřím ragú,
 karotkovým nokem se zázvorem a humří omáčkou
Chardonnay Barrique Sur Lie Vinařství Herzánovi, Kobylí

 

Hlavní chod II.

Presovaná telecí líčka s marinovanými baby žampiony, 
 gorgonzolovou polentou, červenou řepou a zeleninovým pyré

Primitivo di Manduria Tenute Girolamo, Puglia
 

Dezert
Mousse z guave s limetovým coulis, borůvkovou makronkou
máslovou oplatkou a pistáciovým prachem
Madeira H&H Medium Dry 3y.o.

 

Cena 6-ti chodové degustace: 1 690 Kč / osoba
Cena vinné degustace: 990 Kč / osoba
Cena 4 chodové degustace (předkrm, polévka, hlavní jídlo a dezert): 1 290 Kč / osoba
Cena vinné degustace: 800 Kč / osoba

 

Degustační menu je nabízeno ve všední dny od 15 hodin a o víkendech od 12 hodin