Připravili jsme pro Vás nové 6-ti chodové degustační menu, plné rozmanitých chutí.
Aperitiv: Crémant de Bourgogne Rosé Brut
Domaine Louis Chavy, Burgundsko
Amuse bouche
Studený předkrm
Paštika z kachních jater a foie gras, jablečným gelem,
marinovaným fíkem a hořčicovou grissinou
a prachem z anglické slaniny
Muscadet Sur Lie Terre de Pierre, Loire
Polévka
Dýňový krém s plátky uzeného úhoře
a tymiánovou drobenkou
Chateau St. Havel Riesling, vyrobeno vinařstvím Sonberk
Teplý předkrm
Pečená taštička z kozího sýra se slunečnicovým semínkems
křenovým lívancem, espumou z červené řepy
a limetovým olejem
Sancerre AOC Daniel Crochet a Bué, Loire
Hlavní chod I.
Pečený halibut s krevetovým rizotem, kapustou, rajčaty
a praženou cizrnou
Chardonnay Barrique Sur Lie Vinařství Herzánovi, Kobylí
Hlavní chod II.
Pečený dančí hřbet s pyré z pečených kaštanů,
ragú z jelení kýty a brusinkovým knedlíčkem
Barbera d Asti La Smila, Piemonte
Dezert
Mangaro mousse s dýňovým konfitem, pekanovým
dacquoise, gelem z medu a mirabelky, kaštanovou pěnou
a cappuccino prachem
Sherry Premium Cream Jerez de la Frontera 5cl
Cena 6-ti chodové degustace: 1 690 Kč / osoba
Cena vinné degustace: 990 Kč / osoba
Cena 4 chodové degustace (předkrm, polévka, hlavní jídlo a dezert): 1 290 Kč / osoba
Cena vinné degustace: 800 Kč / osoba
Degustační menu je nabízeno ve všední dny od 15 hodin a o víkendech od 12 hodin.