Aperitiv
Pommery Royal Brut, Remeš
Amouse bouche
Gratinovaná ústřice s holandskou omáčkou a červenou cibulkou v balsamicu
Studený předkrm
Kachní paštika pečená v listovém těstě s marinovanou zeleninou, švestkovou espumoua pistáciovým olejem
Bourgogne Pinot Noir, Domaine Brintet, Burgundsko
Polévka
Krevetový bisque se špenátovým válečkem, pečenou krevetou a lososovým kaviárem
Chardonnay Icone Blanc, vinařství Sedlák
Teplý předkrm
Telecí svíčková s pórkovým krémem, smaženou rolovanou bramborou, tomatovýmnokem, pečenou kedlubnou a omáčkou demi glace
Montefalco Rosso Le Thadee, Umbria
Amouse bouche
Terina z humra s tapiokovým chipsem se sépiovou krví a omáčkou z pečenýchpomerančů
Hlavní chod
Rolka z chobotnice a lososa v řase nori, avokádový krém, raviola s koriandrovýmcottage chesse a chipsy z fialové mrkve
Sancerre AOC Daniel Crochet a Bué, Loire
Dezert
Mascarpone mousse, malinový gel, red velvet piškot, želé z růže a sušené květy
Moscato d´Asti Cantine Povero, Piemonte
Cena pětichodové degustace: 2 450 Kč / osoba
Cena vinné degustace: 1 550 Kč / osoba