Facebook
Příjezd
Odjezd

 

DEGUSTAČNÍ VALENTÝNSKÉ MENU
12.2. - 14.2.2021

 

Studený předkrm

 Tatarák z tuňáka s avokádovým dipem,
 lososovým kaviárem a okurkovým carpaciem

                                                                          

Polévka
Krevetový bisque se smaženou krevetou 
v panko strouhance, limetovým olejem a lichořeřišnicí

 

Teplý předkrm
Raviola plněná konfitem z hovězích žeber
 s bramborovým koláčem a hořčicovou espumou

 

Hlavní chod I.
Váleček z candáta v bylinkovém prachu
se smotkem zeleninových nudlí,
cuketovou plackou a parmazánovou omáčkou

                                                                  

Hlavní chod II.
Pomalu pečená telecí svíčková balená v panchetě
s lanýžovým pyré, nádivkou z kozího sýra a omáčkou z foie gras  

Dezert
Jahodový dortík

                                            

Cena 6-ti chodové degustace:  1150,- / osoba