DENNÍ MENU
19.dubna 2025
Smažené kalamáry s dipem ze žluté ředkve, marinovanými fava fažolkami a toustem
295 Kč
Zeleninový krém se slámou z kořenové zeleniny a nokem zakysané smetany
175 Kč
Hlavní chod
Hmotnost masa v syrovém stavu je 150 g
Hříbkové rizoto
355 Kč
Hovězí roláda plněná vejcem, kyselou okurkou, jasmínovou rýží, espumou z francouzské hořčice a šalotkovou omáčkou (1,3,7,10)
385 Kč
Trhané jehněčí koleno pečené v listovém těstě, nákyp z anglické slaniny, baby karotka, batátové pyré a omáčka z černého česneku (1,3,7,9,12)
425 Kč
Candát s pohankovým nákypem, gelem z červené řepy, smaženým artyčokem a olejem z pečeného pórku (1,3,4,7)
455 Kč
Telecí hřebínek s lanýžovým válečkem, chřestem, ředkvičky, pyré z černého kořene a telecí glace (1,3,7,9,12)
455 Kč
Dezert
Pistáciová panna cotta s čokoládovým želé a karamelovou oplatkou (1,7,8)
155 Kč
Cena denního menu: 595 Kč
Celé menu je podáváno do 15 hodin
(předkrm nebo polévka, hlavní chod a dezert)