Facebook
Online rezervace
Příjezd
Odjezd
Promo kód
Pomoc s rezervací
+420 241 445 717
Rezervovat pokoj Rezervovat stůl

Víkendové menu 17.3.-18.3.

12
březen
2018

VÍKENDOVÉ  MENU

17.3.-18.3.2018

*****

Předkrm

Carpaccio z chobotnice s bazalkovým želé, citrónovou majonézou a čerstvou limetkou

****

Hlavní chod I.

Smažená vepřová panenka marinovaná v bylinkách a česneku s lehkým bramborovým salátem a pečeným citronem

****

Hlavní chod II.

Vlažný roastbeef s pečenými grenaille brambory s cibulkou, grilovanými cherry rajčaty a pikantní remuládou

****

Hlavní chod III.

Filet mořského vlka s pyré z pečené zeleniny, květákem a parmazánovou omáčkou

****

Dezert

Red velvet s tvarohovým moussem, malinovou omáčkou a čokoládovým kaviárem

*****

Cena menu I. 385 Kč/ osoba
Cena menu II. 445 Kč/ osoba
Cena menu III. 485Kč/ osoba

perokresba zámku