Degustační menu podáváme od 5.8.2019
DEGUSTAČNÍ MENU SRPEN
Aperitiv
Prosecco Jelmas, Veneto
****
Amuse bouche
****
Studený předkrm
Carpaccio z chapadel kalamára se švestkovým gelem,
tomatovým nokem, tmavým kaviárem a vaječným plátkem
Gavi Biologico Giordano Lombardo, Piemonte
****
Polévka
Houbový krém s kmínovou šlehačkou a škvarky z hlívy ústřičné
Neuburské pozdní sběr Sur Lie Vinařství Herzánovi, Kobylí
****
Teplý předkrm
Konfit z králičích stehen balený v pancettě s baby karotkou, špenátovým blinem,
bramborovými kuličkami v pažitce a šalotkovou omáčkou
Grüner Veltliner Federspiel Karel Lagler, Wachau
****
Hlavní chod I.
Filet pražmy královské s cuketovou plackou, bazalkovým risottem,
šafránovou espumou a lososovou kroketou
Pouilly Fumé AOC Le Troncsec Joseph Mellot, Loire
****
Hlavní chod II.
Plátek z telecí svíčkové s gorgonzolovým suflé, konfitovanou baby šalotkou
v portském víně a cognacu, fenyklovými chipsy, brusinkovým krémem a telecím demi glace
Fita Preta reserva António Macanita, Alentejano
****
Dezert
Borůvkový mousse s broskvovou sedlinou, čokoládovými plátky,
mandlovou krustou a hruškovým sorbetem
Sherry Premium Cream Jerez de la Frontera
Cena 6-ti chodové degustace: 1150,- / osoba
Cena vinné degustace: 690,- / osoba
Cena 4 chodové degustace (předkrm, polévka, hlavní jídlo a dezert): 850,- / osoba
Cena vinné degustace: 550,- / osoba
Degustační menu je nabízeno ve všední dny od 15 hod a o víkendech od 12 hod.