Degustační menu
Aperitiv: Cremant de Bordeaux rosé Jaillance - Cuvée de l’Abbaye, Bordeaux
Amuse bouche
Studený předkrm
Krevetová panna cotta
s nakládanými semínky hořčice a slámou ze žluté řepy
Cabo da Roca Fisherman Vinho Verde, Minho
Polévka
Hráškový krém s karotkovými krutony a lanýžovým olejem
Rulandské šedé Vinice na Příčce, Kutná Hora
Teplý předkrm
Pečené kachní prso s gelem z rynglí, rýžovými nudlemi se sezamem,
pečenými baby žampiony a portskou omáčkou
Bourgogne rouge Domaine Brintet, Burgundsko
Hlavní chod I.
Filet halibuta s restovaným chřestem,
pečeným topinamburem a špenátovým pyré
Muscadet Sur Lie Terre de Pierre, Loire
Hlavní chod II.
Satay z hovězí svíčkové se zeleninovým julienne,
hovězí kroketou a restovanými houbami shitake
Pithos Rosso „Amphora“ Cos, Sicilia
Dezert
Limetový parfait, jahodový tatarák s maldonskou solí,
pistáciový piškot a jahodová espuma
Château Haut-Mayne, 5cl Sauternes, Bordeaux
Cena 6-ti chodové degustace: 1450,- / osoba
Cena vinné degustace: 890,- / osoba
Cena 4 chodové degustace (předkrm, polévka, hlavní jídlo a dezert): 1150,- / osoba
Cena vinné degustace: 700,- / osoba
Degustační menu je nabízeno ve všední dny od 15 hod a o víkendech od 12 hod.