Online rezervace
Příjezd
Odjezd
Promo kód
Pomoc s rezervací
+420 241 445 717
Rezervovat pokoj Rezervovat stůl

Večerní raut

  • Ceník večerního svatebního rautu na zámku Chateau St. Havel Praha uveden na osobu s DPH.
  • Po bližší specifikaci a osobní schůzce Vám sestavíme raut dle Vašich požadavků a přání.

oddělovač

Raut I.

Nabídka studených předkrmů:

Zámecký zamíchaný hovězí tatarák s pečeným česnekem a topinkami
Domácí kachní paštika s brusinkami a hruškovým salátem

Nabídka teplých předkrmů:

Švestky balené v anglické slanině
Kuřecí křidélka v zeleném curry, limetové šťávě s dipem z modrého sýru

Nabídka salátů:

Zeleninové crudité s variací dipů
Listové saláty s praženými ořechy
Tradiční řecký salát
Těstovinový salát s pečenými paprikami, olivami a bazalkovým pestem

Nabídka hlavních chodů:

Kuřecí roláda s houbovou nádivkou se smetanovou omáčkou
Pečený vepřový hřbet sous vide s koňakovou omáčkou
Variace kuřecích a vepřových mini řízečků s citrónem
Lasagne bolognese s parmazánem
Jelení guláš s vídeňskou cibulkou

Nabídka teplých příloh:

Šťouchané brambory s mladou cibulkou, vypečenou slaninou
Restovaná středomořská zelenina s bylinkami
Domácí špekové knedlíky s cibulkou
Variace domácího čerstvého pečiva

Nabídka dezertů:

Krájené čerstvé ovoce se studenou čokoládovou omáčkou
Créme brûlée s pomerančovou esencí
Čokoládové brownies s malinovým coulis a mátou

Cena 690 Kč*

*Cena uváděna na osobu a včetně DPH
*Hmotnost surovin na osobu v syrovém stavu 750g

 

Raut II.

Nabídka studených předkrmů:

Pikantní salát z uzeného hovězího jazyka s marinovanými cibulkami
Marinovaný losos gravad lax s hořčicovou omáčkou
Domácí kachní paštika s rukolou a nakládaným hruškovým salátem
Hovězí carpaccio s bazalkovým pestem, rukolou a parmazánem

Nabídka teplých předkrmů:

Restovaná kuřecí játra se šalotkou a jablky
Kuřecí křidélka buffalo
Zeleninové fritto misto s pikantní majonézou
Krevetové satay marinované v pomerančové šťávě a chilli

Nabídka salátů:

Zeleninové crudité s variací dipů
Variace listových salátů s pomerančovým vinaigrette s praženými kešu oříšky
Rajčatový salát s praženými mandlemi, sušenými fíky a bazalkovým pestem
Waldorfský salát s pečenými jablky v karamelu

Nabídka hlavních chodů:

Pečená prsa supreme s křupavou kůží a omáčkou z pečených paprik
Variace kuřecích a vepřových mini řízečků s citrónem
Vepřová roláda plněná marinovanými sušenými švestkami v cognacu se silnou šťávou
Konfitované vykostěné jehněčí kolínko se silnou šťávou
Filet z lososa pečený v papilotě s čerstvými bylinkami a máslovou omáčkou

Front cooking/pokrmy připravované před hosty:
Bylinková palačinka plněná pekingskou kachnou, čerstvou zeleninou a Hoisin omáčkou
Nasi Goreng /restovaná rýže s kuřecím masem, vejci a zeleninou
Caesar salát se slaninou, parmazánem a francouzským dresingem
Pečená vepřová krkovička marinovaná v medu a bylinkách

Nabídka teplých příloh:
Pečené brambory s rozmarýnem
Domácí bramborové noky s pažitkou
Jasmínová rýže
Restované fazolové lusky s vypečeným špekem
Variace čerstvého domácího pečiva

Nabídka dezertů:

Čokoládová fondue s čerstvým sezónním ovocem
Tvarohové řezy s belgickou čokoládou a borůvkovou omáčkou
Datlový koláček s toffee omáčkou
Variace zámeckých minidezertů

Cena 830 Kč*

*Cena uváděna na osobu a včetně DPH
*Hmotnost surovin na osobu v syrovém stavu 750g

 

Raut III.

Nabídka studených předkrmů:

Lososový tartare se zakysanou smetanou a toasty
Terina foie gras s hruškovým chutney a listy salátů
Paté z kuřecích jater se salátem z granátového jablka a polníčku
Uzená kachní prsa s višňovým coulis a listy salátů
Buffalo mozzarella s variací cherry tomat a extra virgin olivovým olejem

Nabídka teplých předkrmů:

V másle pošírovaný chřest s jemnou holandskou omáčkou
Slávky s kořenovou zeleninou, bylinkami a krémovou omáčkou
Rybí „hranolky“ s bylinkovým dipem

Nabídka salátů:
Zeleninové crudité s variací dipů
Pikantní čočkový salát s kyselými okurkami a pečenými šalotkami
Nicoise salát s pečeným tuňákem, fazolkami, bramborami a francouzským dresingem
Salát z marinované zeleniny
Salát s pečeným roastbeefem a perličkovými bramborami

Nabídka hlavních chodů:

Špikovaná krůtí prsa s omáčkou z pečených paprik
Pomalu pečený králík v zelenině
Variace kuřecích a vepřových mini řízečků s citrónem
Pečená celá jehněčí kýta v krustě ze sýru pecorino a bylinek
Celá pražma královská pečená v papilotě s čerstvými bylinkami

Front cooking/ pokrmy připravované před hosty:

Řezy z vepřové panenky se silnou šalotkovou omáčkou 
Novozélandské mušle v jemné omáčce a čerstvým koprem
Pečené celé krevety s česnekovým máslem a čerstvými bylinkami
Pečený anglický roastbeef s jemnou pepřovou omáčkou

Nabídka teplých příloh:
Gratinované brambory se smetanou a pórkem
Zeleninový couscous
Jasmínová rýže s hřebíčkem
Zeleninové ratatouille
Grenaille mačkané s máslem
Variace domácího pečiva

Nabídka dezertů:

Krájené čerstvé ovoce se studenou čokoládovou omáčkou
Smetanová panna cotta s ovocnou omáčkou
Variace zmrzlin a sorbetů (na vyžádání)
Zámecké makronky
Variace zámeckých minidezertů

Cena 1 090 Kč*

*Cena uváděna na osobu a včetně DPH
*Hmotnost surovin na osobu v syrovém stavu 750g

Nezávazná objednávka

Jméno
Příjmení
E-mail
Telefon
Termín(y) svatby
Počet hostů k obřadu
Počet hostů k hostině
Počet hostů k večerní párty
Nápojový balíček ano     ne
Svatební hostina ano     ne
Počet chodů
Jídlo  raut      oběd      večeře      oběd a večeře
Ubytování ano     ne
Počet hostů ubytování
Welcome drink  ano      ne    
Počet hostů
Koordinátorka ano     ne
Předpokládaný svatební rozpočet
Zvláštní požadavky
Kolik je 2+2
* všechna pole jsou povinná
Ochrana osobních údajů: Vaše data budou použita pouze při komunikaci mezi Vámi a hotelem.

 

Podívejte se na krásné fotografie ze svatebních obřadů