Facebook
Příjezd
Odjezd

 

VÍKENDOVÉ  MENU

Restaurace Chateau St. Havel

30.9.-1.10.2017

*****

Předkrm

Carpaccio z chobotnice s rukolovým želé, marinovanou červenou řepou, limetou a tomatovým pestem

****

Hlavní chod I.

Smažená vepřová panenka marinovaná v bylinkách

a česneku s lehkým bramborovým salátem a pečeným citronem

****

Hlavní chod II.

Marinované kuřecí prso v bylinkách se suflé z plísňového sýra,

šalotkovým pyré a cuketovým chipsem

****

Hlavní chod III.

Pomalu pečený hřbet z daňka balený v lanýžové krustě s kaštanovým krémem,

bruselskou kapustou a pečenými kousky dýně

*****

Dezert

Kávové Creme brulée s čokoládovým krémem,

kávovou drobenkou a physalisem

*****

Cena menu I. 385 Kč/ osoba
Cena menu II. 445 Kč/ osoba
Cena menu III. 485Kč/ osoba

Ke každému dětskému jídlu jedna domácí limonáda zdarma.

 

 

perokresba zámku