Facebook
Příjezd
Odjezd

Obědové menu I.

Polévka
Květákový krém s restovanými kuřecími játry a jarní cibulí
****
Hlavní chod
Pečené kuřecí prso supremme s bylinkovým máslem, gratinovaným bramborem, glazovanou karotkou a máslovou omáčkou
****
Dezert
Borůvková panna cotta s karamelovou omáčkou a ovocem

Cena 550 Kč*
*Cena uváděna na osobu a bez DPH

 

Obědové menu II.

Polévka
Polévka z pečených tomat s parmazánem a bazalkovým olejem
****
Hlavní chod
Marinovaná vepřová panenka smažená v bylinkové strouhance s mačkaným bramborem a okurkovým relish
****
Dezert
Vanilkový chessecake s malinovou omáčkou

Cena 550 Kč*
*Cena uváděna na osobu a bez DPH

 

Obědové menu III.

Studený předkrm
Hovězí carpaccio s bazalkovým pestem, parmazánem a šalotkovou brioškou
****
Hlavní chod
Pečené kachní prso s bramborovým válečkem, pyré z červeného zelí a kmínovou štávou
****
Dezert
Sacher dort se šlehačkou a meruňkovým chutnej

Cena 550 Kč*
*Cena uváděna na osobu a bez DPH

 

Obědové menu IV.

Studený předkrm
Paštika z kachních jater s brusinkovým gelem, baby hruškou a hráškovými výhonky
****
Hlavní chod
Pečený filet z lososa s koprovým pyré, divokou brokolicí a pošírovaným vejcem
****
Dezert
Jahodové créme brulée s čokoládovým crumble a vanilkovým krémem

Cena 550 Kč*
*Cena uváděna na osobu a bez DPH

 

Oběd formou rautu I.

Nabídka salátů:
Zeleninový salát s olivami a feta sýrem
Paštika z kachních jater s pistáciemi a brusinkovým pyré
Marinovaný losos s koprovým dipem a bylinkovými tousty

Nabídka hlavních chodů:
Rolka z krůtích prsou s omáčkou z plísňového sýra
Vepřové ragů se sušenými hříbky a porkem
Bramborové noky se špenátem ve smetanové omáčce

Nabídka teplých příloh:
Pečené grenaille s rozmarýnovou solí
Jasmínová rýže
Pečená zelenina s čerstvými bylinkami

Nabídka dezertů:
Variace zámeckých mini dezertů

Cena 550 Kč*
*Cena uváděna na osobu a bez DPH

 

Oběd formou rautu II.

Nabídka salátů:
Zeleninové crudittés s jogurtovým dipem
Celerový salát s plátky pečených kuřecích prsou a kandovanými jablky
Hovězí carpaccio s bazalkovým pestem a parmazánem

Nabídka hlavních chodů:
Pomalu pečené plátky vepřové krkovice s kmínovou šťávou
Pečené kuřecí paličky v kary
Penne s boloňským ragů a parmazánem

Nabídka teplých příloh:
Mačkané brambory se slaninou a jarní cibulkou
Pečená zelenina s máslem 
Zeleninová tarhoňa

Nabídka dezertů:
Variace zámeckých mini dezertů

Cena 550 Kč*
*Cena uváděna na osobu a bez DPH

 

Oběd formou rautu III.

Nabídka salátů:
Plátky mozarelly s variací cherry tomat, polníčkem a redukcí z achetta balsamica
Pečený hovězí roastbeef s tatarskou omáčkou a s vídeňskou cibulkou
Coleslaw salát s marinovanými kuřecími stripsy

 

Nabídka hlavních chodů:
Hovězí stroganov s pečenými baby žampiony
Pečené kousky candáta na kmínovém másle
Špenátové lasagne s česnekovým bešamelem

Nabídka teplých příloh:
Jasmínová rýže
Bramborové pyré
Pečená zelenina s čerstvými bylinkami 

Nabídka dezertů:
Variace zámeckých mini dezertů

Cena 550 Kč*
*Cena uváděna na osobu a bez DPH

 

 

Máte zájem o pronájem zámeckých prostor?

Napište nám, nebo nám rovnou zavolejte (+420) 602 790 639.


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Dotaz k
Kolik je 2+2
* všechna pole jsou povinná